reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja tez poki co biore tylko kwad foliowy.
Asiczek, ja pierwsze urodzilam w wieku 25, drugie w wieku 31, a trzecie bedzie teraz. Nigdy nie bedzie dobrego czasu, tak jak nie ma idealnej roznicy wieku miedzy dziecmi.
Glows do gory kochana, grunt, zeby nasze dzidie zdrowo przyszly na swiat, jak przytulisz ten malenki cud, reszta nie bedzie wazna....
Ale jestem "pelna" od rana, w dodatku zgaga jak nie wiem....

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

reklama
Przylaczam sie :)

Ostatnia miesiaczka 2.05. Test zrobiony 29.05 i wyszedl pozytywny. Miesiaczka spoznia sie juz 5 dni (zawsze mialam regularnie).
Wizyte u lekarza mam dopiero na 6 lipca
smutas.gif

Ogolnie jestem bardzo zmeczona i te bolace piersi. Zadnych mdlosci ani innych objawow.
Wszystko wskazuje na ciaze
usmiech.gif
usmiech.gif

Wg kalkulatora 9.02.17
usmiech.gif

Ewpa- witaj , gratulacje :) !

Niestety też Znam ten objaw zmęczenia , haha , ojej do lipca nie dałabym rady wytrzymać :)- a czemu tak późno ?

Jak tam dziewczyny się dziś czujecie ? Mi wszystko śmierdzi i jakoś nie wiem co tu jeść. .. hehe

Edit: apropo wieku ja urodziłam małego jak miałam 25 lat , 10 dni później miałam urodziny :D - i z perspektywy czasu myślę że mogłam poczekać jeszcze z 2-3 lata , wiadomo ciesze się ze jest i może to drugie będzie moje ostatnie to w końcu się zajmę sobą , jakimiś podróżami itp w miedzy czasie niech dzieciaki rosną wszystko ma swoje plusy i minusy a ta miłość jest wyjątkowa :) . Dlatego nie żałuję tak czy siak ;)
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ewpa- witaj , gratulacje :) !

Niestety też Znam ten objaw zmęczenia , haha , ojej do lipca nie dałabym rady wytrzymać :)- a czemu tak późno ?

Edit: apropo wieku ja urodziłam małego jak miałam 25 lat , 10 dni później miałam urodziny :D
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

dokladnie tak samo u nad, 10 dni.przed moim urodzinami urodzil sie pierworodny :-)

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

Kruszyca A bierzesz jakiś progesteron? Luteine bądź duphaston? Ja na Dupku jestem ale 1tabl biorę tylko bo się za drogi zrobił :/ muszę się na luteine przerzucić.

Miciur-ka Mi od wczoraj też zaczyna smierdziec dużo rzeczy. Dalej jeść nie moge, odrzuca mnie od pomidorowej. I kręci mi się w głowie dziś, najgorzej w sklepach i na ulicy.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej laski :)
Ja dalej tylko bym spała :p wczoraj w pracy ledwo dawałam radę... A tak to oprócz ciagnacych i kłujących jajników wszystko super:)

Do góry