Ellie - ja też pojechałam jeszcze wtedy za miłością
, nie mieliśmy pomysłu , ex miał prace na którą narzekał a nadarzyła się okazja i pojechaliśmy tak już mija 10 rok "depresji" hah- bo wiadomo jaka tu pogoda panuje
, gdybym drugi raz miała wybierać jechała bym do Niemiec zdecydowanie - bo autem kilka h i jestem u siebie mogłabym z raz w miesiącu być i pakować do auta co tylko chce a tak to samolotem możliwości ograniczone, zależy ile twój mąż mieszkał w USA zanim przyleciał próbować żyć w Polsce bo jak dłużej to wiadome było ze się człowiek nie przestawi jednak inne życie, strasznie długo idzie wyrabianie zielonej karty dla Ciebie jeju a teraz jeszcze maluszek może szybciej pójdzie przez to
, życzę szybkiego rozwiązania sprawy z zieloną karta żebyś mogła w końcu do domu polecieć, pokazać i przedstawić wszytskim dzidzie
, ja się czasem wkurzam bo dużo rzeczy na internecie mi się podoba a ich nie ma w Polsce , dostawa tylko do USA a ja gadzeciara jestem hahhaha
Monsku- to podobnie jak ja z tym wyjazdem haha
, sera ja bym nie jadla jak ugotujesz czy coś to może wybijesz ale to też musisz jakiś czas żeby było w obróbce cieplnej a nie na chwilkę wiec chyba bym sobie darowała ,chociaż nie wiem. Co gorsze nadmiernie właśnie wariowac czy się nie przejmować haha - ja osobiście miałam poród sn 25 min i teraz tez bym. Chciała no ale zobaczymy miło z ich strony ze zaproponowali cc
Wszystko zajete- myślę że każdej się mięśnie rozejda może zależy od budowy ogólnie, tym wycwiczonym tez się rozchodzą ale w mniejszym stopniu napewno nie będzie miała takiego brzucha jak np. Ja miałam w 9 mies gdzie stop nie widać
) hehe , jak widzę te wszytskie trenerki fitness to w 6-7 miesiącu wyglądają jak na 3 . Moim zdaniem super wynik
.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom