reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

Mloda1234 Tak, chodzimy obie do różnych gabinetów dr.B :) Ja płacę 100zl już z usg, także nawet w cenie jest różnica. Mi też mówił że mam brać witaminy z jodem bo ze dzidzi potrzebne. Ja dostalam od ginka z polecenia Symnatal Baby no ale cuz jak tylko 2min mam go w żołądku. Szkoda lykac.W pierwszej ciąży miałam to samo- zero witamin.

reklama
Ja miałam tak z elevitem. Zwracałam od razu. Ale ten matruelle ma taka gładka otoczkę i łyka mi sie go lepiej niz malutki duphaston :) a gdzie chodzisz? I czy długie terminy są ? Bo ja w sumie z 2-3 dniowym wyprzedzeniem wystarczy ze sie umawiam

hej hej :) troszeczkę mnie nie było ale na wczasach nie miałam wcale zasięgu. Było cudownie, bardzo wypoczęłam i wszystkie ciążowe dolegliwości przeszły jak ręką odjął :) Wczoraj byłam na wizycie i groszek ma się całkiem dobrze wg. usg 10tydz.4d czyli już całkiem sporo. Dziś kupiłam sobie w lidlu ciążowe dresy bo nie mogę już chodzić w żadnych moich spodniach.
Któraś z Was pytała się o witaminy, mi doktor polecił prenatal uno podobno jest dobry a dodatkowo ma wyciąg z imbiru więc działa przeciwwymiotnie.
Mam do was pytanie bo od jakiegoś czasu mam takie zielono żółte upławy, powiedziałam o tym lekarzowi a on odrazu przepisał mi antybiotyk dopochwowy tylko zastanawiam się czy brać go czy poczekać do tego 12 tygodnia skończonego żeby groszkowi nie zaszkodzić. Nic mnie nie swędzi i nie piecze nic nie śmierdzi tylko ten właśnie dziwny kolor upławów...

hej hej :) troszeczkę mnie nie było ale na wczasach nie miałam wcale zasięgu. Było cudownie, bardzo wypoczęłam i wszystkie ciążowe dolegliwości przeszły jak ręką odjął :) Wczoraj byłam na wizycie i groszek ma się całkiem dobrze wg. usg 10tydz.4d czyli już całkiem sporo. Dziś kupiłam sobie w lidlu ciążowe dresy bo nie mogę już chodzić w żadnych moich spodniach.
Któraś z Was pytała się o witaminy, mi doktor polecił prenatal uno podobno jest dobry a dodatkowo ma wyciąg z imbiru więc działa przeciwwymiotnie.
Mam do was pytanie bo od jakiegoś czasu mam takie zielono żółte upławy, powiedziałam o tym lekarzowi a on odrazu przepisał mi antybiotyk dopochwowy tylko zastanawiam się czy brać go czy poczekać do tego 12 tygodnia skończonego żeby groszkowi nie zaszkodzić. Nic mnie nie swędzi i nie piecze nic nie śmierdzi tylko ten właśnie dziwny kolor upławów...
Mi się wydaje, że możesz gorzej zaszkodzić czekając...

Witam. Przepraszam ze na Wasze forum weszlam ( bo jestem na marcowkach) ale powiedzcie czy Was tez przestaly bolec piersi w okolicy 4-5tyg? I czy to zawsze zly objaw musi byc? Plamien nie mam od poczatku ciazy. jeszcze dzis rano nie moglam dotknac a teraz prawie ich nie czuje [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dżoł, to wcale nie koniecznie jest zły objaw, każda ma jakieś fale i nawroty objawów ;) Nie martw się jeżeli tylko to cię niepokoi

Hej, jestem nowa choć czytam to forum od początku, mam termin na 18.02 i dopiero teraz pisze bo sie cholernie boje ze poronie jak moja siostra pierwszą kruszynkę. Mam 26 lat i męża od maja tego roku, to moja pierwsza ciąża

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha szef powiedział że nie mam do czego wracać po porodzie, a sąsiad z dołu wypala codziennie paczkę fajek, to takie mam zmartwienia

Dzoł Ja również ok 5tyg przestałam czuć piersi. Teraz w prawie 10 znów coś się tam dzieje. Także miejmy nadzieję ze to normalne

reklama
Hej, jestem nowa choć czytam to forum od początku, mam termin na 18.02 i dopiero teraz pisze bo sie cholernie boje ze poronie jak moja siostra pierwszą kruszynkę. Mam 26 lat i męża od maja tego roku, to moja pierwsza ciąża

Hej! Gratulacje. [emoji4] Termin porodu masz na moje urodziny. [emoji4]

Do góry