Mloda1234 Tak, chodzimy obie do różnych gabinetów dr.B Ja płacę 100zl już z usg, także nawet w cenie jest różnica. Mi też mówił że mam brać witaminy z jodem bo ze dzidzi potrzebne. Ja dostalam od ginka z polecenia Symnatal Baby no ale cuz jak tylko 2min mam go w żołądku. Szkoda lykac.W pierwszej ciąży miałam to samo- zero witamin.
reklama
mloda1234
Zaangażowana w BB
Ja miałam tak z elevitem. Zwracałam od razu. Ale ten matruelle ma taka gładka otoczkę i łyka mi sie go lepiej niz malutki duphaston a gdzie chodzisz? I czy długie terminy są ? Bo ja w sumie z 2-3 dniowym wyprzedzeniem wystarczy ze sie umawiam
rozmaryn
1+1+1+1 :)
hej hej troszeczkę mnie nie było ale na wczasach nie miałam wcale zasięgu. Było cudownie, bardzo wypoczęłam i wszystkie ciążowe dolegliwości przeszły jak ręką odjął Wczoraj byłam na wizycie i groszek ma się całkiem dobrze wg. usg 10tydz.4d czyli już całkiem sporo. Dziś kupiłam sobie w lidlu ciążowe dresy bo nie mogę już chodzić w żadnych moich spodniach.
Któraś z Was pytała się o witaminy, mi doktor polecił prenatal uno podobno jest dobry a dodatkowo ma wyciąg z imbiru więc działa przeciwwymiotnie.
Mam do was pytanie bo od jakiegoś czasu mam takie zielono żółte upławy, powiedziałam o tym lekarzowi a on odrazu przepisał mi antybiotyk dopochwowy tylko zastanawiam się czy brać go czy poczekać do tego 12 tygodnia skończonego żeby groszkowi nie zaszkodzić. Nic mnie nie swędzi i nie piecze nic nie śmierdzi tylko ten właśnie dziwny kolor upławów...
Któraś z Was pytała się o witaminy, mi doktor polecił prenatal uno podobno jest dobry a dodatkowo ma wyciąg z imbiru więc działa przeciwwymiotnie.
Mam do was pytanie bo od jakiegoś czasu mam takie zielono żółte upławy, powiedziałam o tym lekarzowi a on odrazu przepisał mi antybiotyk dopochwowy tylko zastanawiam się czy brać go czy poczekać do tego 12 tygodnia skończonego żeby groszkowi nie zaszkodzić. Nic mnie nie swędzi i nie piecze nic nie śmierdzi tylko ten właśnie dziwny kolor upławów...
eveee
Moderatorka
Mi się wydaje, że możesz gorzej zaszkodzić czekając...hej hej troszeczkę mnie nie było ale na wczasach nie miałam wcale zasięgu. Było cudownie, bardzo wypoczęłam i wszystkie ciążowe dolegliwości przeszły jak ręką odjął Wczoraj byłam na wizycie i groszek ma się całkiem dobrze wg. usg 10tydz.4d czyli już całkiem sporo. Dziś kupiłam sobie w lidlu ciążowe dresy bo nie mogę już chodzić w żadnych moich spodniach.
dżoł
Fanka BB :)
Witam. Przepraszam ze na Wasze forum weszlam ( bo jestem na marcowkach) ale powiedzcie czy Was tez przestaly bolec piersi w okolicy 4-5tyg? I czy to zawsze zly objaw musi byc? Plamien nie mam od poczatku ciazy. jeszcze dzis rano nie moglam dotknac a teraz prawie ich nie czuje [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
maryliese
Hej, jestem nowa choć czytam to forum od początku, mam termin na 18.02 i dopiero teraz pisze bo sie cholernie boje ze poronie jak moja siostra pierwszą kruszynkę. Mam 26 lat i męża od maja tego roku, to moja pierwsza ciąża
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
maryliese
Aha szef powiedział że nie mam do czego wracać po porodzie, a sąsiad z dołu wypala codziennie paczkę fajek, to takie mam zmartwienia
reklama
eveee
Moderatorka
Hej! Gratulacje. [emoji4] Termin porodu masz na moje urodziny. [emoji4]Hej, jestem nowa choć czytam to forum od początku, mam termin na 18.02 i dopiero teraz pisze bo sie cholernie boje ze poronie jak moja siostra pierwszą kruszynkę. Mam 26 lat i męża od maja tego roku, to moja pierwsza ciąża