reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny Wy zamierzacie chodzić w ciązy do ginekologa prywatnie czy na fundusz ?
Bo ja chodzę prywatnie do mojej gin , ona nie przyjmuje na NFZ a pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić ale to jak to jest wszytskie takie badania prenatalne czy jakieś morfologie to będę musiała w takim wypadku pokrywać też z własnej kieszeni ?

Z tego co się orientuję to tak. Chyba że znajdziesz dodatkowo lekarza na NFZ i badania masz za darmo,za to usg to tylko prywatnie.

Magdziocha tak wszystkie badania recepty płacisz 100% no chyba że tak jak mówi Anetka będziesz chodzić do dwóch. Rodzinny co najwyżej teraz może Ci przepisać na ogólną morfologie i mocz. Ja też chodzę prywatnie i wszystkie badania prywatnie. Trochę kasy pójdzie no ale co zrobić

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam akurat wykupiony abonament na pakiet medyczny od męża z pracy. Płacimy za to 30 zł miesięcznie za naszą dwójkę a dzięki temu nie płacę już za żadne wizyty ani jakiekolwiek badania.(A mój ginekolog bierze 155 zł za wizytę to wyobraźcie sobie ile bym placila jak chodziłam na monitoring cyklu...)

Ayran piękna beta :) tu masz fajny kalkulator bety :) ja z niego korzystam http://******************/kalkulator-hcg.html

Mogłabyś podać samą nazwę strony? Forum wykropkowało część linku i nie działa ;)

Ja mam akurat wykupiony abonament na pakiet medyczny od męża z pracy.

My też mamy taki pakiet z którego będę korzystać :) Właśnie zastanawiałam się czy to pokryje koszty badań w labo :) A te różne dodatkowe genetyczne itd ? :)

Mogłabyś podać samą nazwę strony? Forum wykropkowało część linku i nie działa ;)

My też mamy taki pakiet z którego będę korzystać :) Właśnie zastanawiałam się czy to pokryje koszty badań w labo :) A te różne dodatkowe genetyczne itd ? :)
Ayran tak myslalam :) ******************
Haha chyba BabyBoom nie lubi tej strony :D Belly Best friend .pl

Ja pierwszą ciążę prowadziłam prywatnie i tą też zamierzam u tego samego lekarza. Badania wszystkie platne, krew mocz glukoza itp. Ale przynajmniej bylam wzglednie spokojna. A jak się dziś czujecie? Bo ja nadzwigalam sie dzis córki, miałam troche nerwów i brzuchol troszkę boli tak jak na okres. Mam nadzieje ze jak juz sie poloze to wszystko przejdzie :-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry