reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Licja przecież zawsze możesz sobie iść na tydzień, dwa i wrócić. Jak bylabys chora to też wzielabys tydzień zwolnienia. Poczujesz się lepiej to wrócisz skoro masz wyrzuty sumienia.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam laski. I do nas przyszło te ciepło. ..pojechalam sobie nowe buty kupic[emoji3] jutro na to spa jade...pytałam mojej lekarki o pływania mówiła ze jak najbardziej na tak...ze dobrze wpływa na mięśnie. Napewno nie będę leżeć w wodzie. ..tez się boje trochę . Wogole mój mąż schizuje bo chce do polski jechać. ..ze poronie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Idź od razu. To twoje pierwsze dziecko? Z pierwszym też miałam wyrzuty sumeinia. I przez pierwsze miesiące miałam mega stres w pracy, taki stres, że urodziłam dziecko z wadą, przez stres! Więc jak Wam mówię, że macie się nie denerwować to wiem co mówię!!

nie to nie moje pierwsze dziecko, mam synka który ma prawie 15 miesięcy i po pracy muszę mieć siłę też dla niego, a teraz to najchętniej bym spała...

Aifrix ja dziś też na kawałku bułki i jabłku :(

i Anade ma 100% racje żebyśmy się nie stresowały bo to najgorsze co może być teraz dla naszych maleństw.

k.grabska28 witaj :)

K.grabska - witaj i gratulacje :)

Airfix - ja mam to samo po prostu mam wrażenie jakbym miała zaraz paść , zero powietrza kompletnie nie wiem o co chodzi ..

Zolza- jak masz możliwość to zadzwoń do lekarza nawet jakiejś położnej czy coś albo zbadaj progesteron czy masz niski ,

Młoda - ty to masz dobrze z ta lekarka :) , widać że dba o swoich pacjentów ,

Anade- ja to się stresuje przez tego krwiaka chociaż staram się o tym nie myśleć właśnie ale joby dostaje od W. Bo musze się oszczędzać a tak naprawdę nie mam jak- odpuscilam sprzątanie w sumie i mam burdel na kółkach -

Anna- to fart z tymi schodami ze nic się nie stało , uff, uważaj na siebie - chyba w ciąży człowiek się robi jakiś roztrzepany

Licja - może idź na zwolnienie na 2 tyg odsapniesz i można wrócić ,

Kami - i co z butów wyłowiłas ciekawego :) ? Dobrze ze mąż się martwi , ale będzie dobrze - rób częściej przerwy i juz

Sojnabig - przez aplikację to wchodzisz w tego ptaszka po lewej stronie i od razu okienko odpowiedzi się zwiększa i na dole masz ikonki , pierwsze dwie po lewo dodajesz foto dokumenty itp.

U nas młodego wzięła choroba i zamiast dziś sprawy załatwiać itp siedzimy w domu ..buu, oby szybko wykurowac no i mam nadz. Że mnie ominie

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam plamienia pzez równy tydzień, raz mocniej raz słabiej, potem znowu mocniej. Spokojnie. Dziewczyny proszę nie stresujcie się, bo wiecie, że kortyzol jest zabójcą dla naszych zarodków!!
Dziękuję anade:) staram się myśleć pozytywnie. Plamienia były niewielkie choć trochę krwi widziałam. Nadal czekam, może za 2 tyg wybiorę się do lekarza.

Do góry