reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Mnie krzyż boli od dwóch dni przed datą @ do teraz nieprzerwanieDziewczyny czy Was też boli krzyż od czasu do czasu??? To normalne ???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Anna Uważaj ja ostatnio tez nie zgrabna jestem:/ wszystko mi leci....i ciagle podskakuje , ciagle sie starsze czymś...
Mloda1234 Najważniejsze ze wszystko jest w porządku ta lekarkę masz dobra, moze nie zmieniaj jej....spotkamy sie potem na porodówce w Rydygierze sie zamówimy
Czy Wam tez brakuje powietrza? I nie chodzi o sama to ze jest upał.....mi ciezko oddychać, brakuje mi tchu....czasem sie czuje jakbym miała zemdleć, szczególnie jak z zakupów wrócę. Dalej apetyt mam mizerny, juz nawet serki mi nie wchodzą....jestem o dwoch jabłkach dzis :/
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Mloda1234 Najważniejsze ze wszystko jest w porządku ta lekarkę masz dobra, moze nie zmieniaj jej....spotkamy sie potem na porodówce w Rydygierze sie zamówimy
Czy Wam tez brakuje powietrza? I nie chodzi o sama to ze jest upał.....mi ciezko oddychać, brakuje mi tchu....czasem sie czuje jakbym miała zemdleć, szczególnie jak z zakupów wrócę. Dalej apetyt mam mizerny, juz nawet serki mi nie wchodzą....jestem o dwoch jabłkach dzis :/
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
mloda1234
Zaangażowana w BB
Airfix nie zmieniam jej, bo w kryzysowej sytuacji we wtorek zareagowała błyskawicznie i zaufałam już jej bede chodzić po prostu dodatkowo do endokrynologa. Mi powietrza nie brakuje, ale sie pocę jakbym w maratonie biegła. A przypominam, ze od wtorku leżę w tym samym miejscu na tej samej kanapie
Dzięki Kami. Ja mam w Generali na wyjazdy zagraniczne, chyba mogę pójść z tym na wizytę(znajoma się pytała agenta ubezpieczeniowego). Miałam 3 dni plamienia, mniejsze jak okres, Robiłam test i nadal pozytywny, ale nie wiem czy to nic groźnego. Chce jeszcze poczekać ok tydzień, zobaczyć jak to się rozwinie wszystko i na pewno pójdę.
Ja miałam plamienia pzez równy tydzień, raz mocniej raz słabiej, potem znowu mocniej. Spokojnie. Dziewczyny proszę nie stresujcie się, bo wiecie, że kortyzol jest zabójcą dla naszych zarodków!!
będzie dobrze, dziewczyny ja nie mogę chyba Was czytać, bo Wy tak się stresujecie - niepotrzebnie - że aż się denerwuję. Ja poszłam w 8 tyg ciąży wg OM a owulację miałam później i zarodek miał 6 tyg. Gdybym poszła w 6 licząc na serduszko, to bym nic nie zobaczyła. NIe chcialam tego stresu. Dziewczyny, uwierzcie mi, że najgorszy dla rozwoju naszzych dzieci jest KORTYZOL!!!!U mnie w 6tc (wg usg 4tc)nie bylo jeszcze zarodka tylko pecherzyk zoltkowy..jutro mam wizyte i tez sie boje,ze nadal pusto,a to juz bedzie 7tc,choc beta wskazuje,ze wszystko dobrze
Idź od razu. To twoje pierwsze dziecko? Z pierwszym też miałam wyrzuty sumeinia. I przez pierwsze miesiące miałam mega stres w pracy, taki stres, że urodziłam dziecko z wadą, przez stres! Więc jak Wam mówię, że macie się nie denerwować to wiem co mówię!!ja niestety też nie bo chodzę na nfz ale są położne zawsze jak coś
błagam was doradźcie mi coś z tym l4.. źle zrobie jak pójde już teraz? Na prawdę się źle czuje przez ciągłe mdłości.. a przecież popołudniami musze być na 100% obrotach dla synka! Troche się schizuje tym jak spojrzą na to w pracy...
reklama
Nie, bo to nie była żywa krew tylko brązowe. Czytałam, że jak będzie żywa krew to szybko do lekarza. Ja zwaliłam to na implantację i to było w czasie, kiedy miałam mieć okres. Ktoś tu miał plamienia, bo miał jakiegoś krwiaczka.Zapytam się jej w poniedziałek, a tym czasem do kibelka chodzę jak opętana i sprawdzam. Anade, ale ty bylas u lekarza ze swoimi plamieniami?