mloda1234
Zaangażowana w BB
Dzięki
Jednak zapisałam się na wizytę w piątek bo tsh w ciąży powinno być niby do 2.5 a ja już mam górna granice. W dodatku mój endokrynolog wyjeżdża na wakacje i bd dopiero w drugiej połowie miesiąca.
Fabimama no to czekam na relacje z reakcji chłopców
Kami super,że wizyta udana. Gabinet fajny. Ja e prywatnym ośrodku też mam takie luksusy.
No j właśnie się bije z myślami gdzie się do gina zapisać. Ostatnio chodziłam prywatnie i byłam zadowolona. Jednak teraz w moim laboratorium ceny podnieśli i za dwa badania tarczycy samej wyszło mi 60 zł. Siedzę i bije się z myślami czy na nfz się nie zapisać. Choć przyznam, że w tym wypadku lekarz byłby wybierany na chybił trafił, bo żeby móc sobie wybrać to bym musiała się w lutym / marcu zapisać
Elenna ja tez z myślami długo sie biłam czy leczyć sie na NFZ, czy prywatnie. Badania laboratoryjne są bardzo drogie, wizyty tez. Ja w dwa tygodnie już ponad 6 stow na wizyty i badania wydałam,jak nie więcej, bo w sumie nie liczyłam bety żadnej, a za każdym razem to 30zl, dwa razy tez progesteron (aż może przestane sie doliczać bo w depresje wpadnę). Ale komfort jaki mam mając prywatne telefony endokrynologa i gin i moc w każdej chwili sie skonsultować jest bezcenny. Chociażby tak jak dziś, napisałam rano smsa gin i już za godzine byłam na usg w gabinecie... Poza tym jakość sprzętu - za często czytałam, ze dziewczyny najadły sie strachu bo gin powiedzial, ze z dzidziusiem coś nie tak, a potem sie okazywało na lepszym usg, że wszystko dobrze. Trudno. Mam nadzieje, ze nie zbankrutujemy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[