reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jestem po lekarzu dzidziuś ma 6 tyg i 3 dni. Kolejne usg. Widziałam już serduszko. Robiła mi też badanie krwi na toxo. I mocz. Kolejna wizyta za 3 tyg. No i koniecznie będę mieć badane wody plodowe w klinice we Frankfurcie. Ale ona powie kiedy bo rozwoju dzidziusia. Ale się ciesze. I trzymam kciuki za was. Zrobiłam fotki w gabinecie.
1466521248-1d1mld.jpeg
1466521267-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kami Fotel jak do porodu ;) widać dobrze wyposażony gabinet:)

Młoda Uff to może po tym Duphastonie i Luteinie zatrzyma się to

Fabimama Czekamy na reakcję :)

Mloda mogłaś tez zareagować tak na dupka. Jak brązowe plamienia to już powinno być dobrze :) może coś tam Ci zalegalo i maluch wygonil że swojego domku ;) oszczędzaj sie :)
Kami gratuluje serduszka :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna Wszystko jest na miejscu z wynikami. ..czasem jest tak właśnie ze przy wzroście TSH wzrasta ft4...I dlatego u osób z niedoczynności powinno się te dwa parametry badać razem, nie samo TSH. Ja jutro powinnam badanie powtórzyć ale nie mam jak, mam tyle z rana zalatwien, akurat wtedy mi geodeta przyjeżdża kiedy laboratorium czynne. W piątek znów nic z tego bo koniec roku. A we wtorek wizyta, a ja badanie mam z przed miesiąca
Dzięki :)
Jednak zapisałam się na wizytę w piątek bo tsh w ciąży powinno być niby do 2.5 a ja już mam górna granice. W dodatku mój endokrynolog wyjeżdża na wakacje i bd dopiero w drugiej połowie miesiąca.

Fabimama no to czekam na relacje z reakcji chłopców :)

Kami super,że wizyta udana. Gabinet fajny. Ja e prywatnym ośrodku też mam takie luksusy. :p

No j właśnie się bije z myślami gdzie się do gina zapisać. Ostatnio chodziłam prywatnie i byłam zadowolona. Jednak teraz w moim laboratorium ceny podnieśli i za dwa badania tarczycy samej wyszło mi 60 zł. Siedzę i bije się z myślami czy na nfz się nie zapisać. Choć przyznam, że w tym wypadku lekarz byłby wybierany na chybił trafił, bo żeby móc sobie wybrać to bym musiała się w lutym / marcu zapisać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry