reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dlatego też zapytam Was o wodę czy sól morska do noska, dawać czy nie że niby mam suche powietrze w mieszkaniu i churczy mu przy jedzeniu, odczucie takie jak katar.. ?? A propos powietrza to mam na grzejnikach wodę w pojemniczku i ręcznik mokry zostawiam i uważam że jest ok.

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

Ja już też nie wiem co myśleć. Te 6 pieluszek napewno zmoczy, ale z tą kupa to dziwne i nowe doświadczenie dla mnie. Moi starsi robili kilka dziennie.

Ja już też nie wiem co myśleć. Te 6 pieluszek napewno zmoczy, ale z tą kupa to dziwne i nowe doświadczenie dla mnie. Moi starsi robili kilka dziennie.

To może jakis dobry pediatra? Najważniejsze ze nie traci na wadze ale tez kiedyś musi zacząć przybierać. Sama ilością i częstością kupek bym się tak nie przejmowała. Moje dzieci z reguły rzadko się wypróżniają, i jak były malutkie tak i teraz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego też zapytam Was o wodę czy sól morska do noska, dawać czy nie że niby mam suche powietrze w mieszkaniu i churczy mu przy jedzeniu, odczucie takie jak katar.. ?? A propos powietrza to mam na grzejnikach wodę w pojemniczku i ręcznik mokry zostawiam i uważam że jest ok.

Charczenie w nosie podczas karmienia to może być cofnięte podczas bekania czy
ulewania mleko lub nadmiar szybko płynącego podczas karmienia.
Ciężko tak na odległość ocenić ale może dzidzi ma zatkany nosek? Wtedy możesz użyć soli fizjolog. albo wody morskiej do przepłukania i ewentualnie odciągnąć lekko nadmiar, jeśli coś tam zalega.

Ostatnia edycja:
Zgodzę się co do szybko płynącego mleka, zresztą pije bardzo łączenie.
No ale jest sens stosować tą wodę morską?

Zgodzę się co do szybko płynącego mleka, zresztą pije bardzo łączenie.
No ale jest sens stosować tą wodę morską?

Z tego co czytałam teraz w internecie to raczej radzą nic nie robić. Ale własnego doświadczenia w tym zakresie nie mam i nie wiem na pewno. Wydaje mi się ze jak charczy nosek tylko podczas karmienia to to nie jest problem z nawilżeniem powietrza.

Kasia. Zosia też czytałam ale mało i różne są opinie ale raczej rozradzaja. Więc przynajmniej poczekam i zobaczę.

Kasia. Zosia też czytałam ale mało i różne są opinie ale raczej rozradzaja. Więc przynajmniej poczekam i zobaczę.

Coś tez było o wiotkości krtani dzidziusia, podobno to samo przechodzi do 6 mies.
Kurczę położna powinna być profesjonalna i mieć wiedzę i wyjaśnić ci wszystko. Przecież po to przychodzi. A czasem się takie trafiają ze aż strach.

reklama
Marzenka, skąd ta położna sie urwała...:)
Kurde dziewczyny, ja jak urodze to bez Was zginę, nikogo nie mam do pomocy, nikogo żeby cokolwiek podpowiedział.. tylko ja i mąż.
Jak dobrze, że są tu wprawione mamuśki..!

Do góry