reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

A Tacy jesteśmy teraz [emoji3]
1486470690-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia mały jest cudny :) A jaki malutki elegancik:pjak widać czas przy takich maluchach na prawdę szybko płynie. A małego ubierałaś na początek w rozmiar 50 czy 56 ? Bo zastanawiam się jak to u nas będzie. Na 50 za bardzo nic nie mam

reklama
Na początku miałam 50 [emoji5] udało się bo ze stanów dostałam kilka takich malutkich. 56 teraz jest w sam raz [emoji5]powiem wam ze jestem zakochana w nim po uszy. I bardzo mnie mój mezus zaskoczył [emoji5] bo on NIGDY nie miał styczności z dziećmi. Ostatnie dziecko w jego rodzinie to byl jego brat 21 lat temu to mój maz miał 2 latka wtedy A od pierwszej chwili małego nosi kapie jak ja byłam w szpitalu to karmil i cały czas się nim zajmował [emoji4]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Japko a co tam u Ciebie ? :p bo Ty też termin na dziś

Iza - u mnie cisza. Rodzinka przyjechała wiec mam pełne ręce roboty. Cały czas podczytuje, a tak latam, sprzątam, gotuje, latam za dzieciakami. Oprócz strasznego bólu pleców nic sie nie rusza. Mam nadzieje ze do końca tygodnia sie ruszy [emoji3]. Może w tym samym dniu urodzimy [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

sojnabig nareszcie :D serdeczne gratulacje :D
a imię cudowne - jakbym miała trzeciego syna to miał być Tymoteusz :D

reklama
Do góry