reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Kosik trzymam kciuki [emoji4]
A ja Wam nie pisałam o murzynku [emoji3] Gdy ja byłam w brzuchu mojej mamy to ta w dzień porodu najadla się murzynka i mnie urodziła [emoji6] i wiecie co ja w dzień przed tym jak mi odeszły wody upieklam i się najadlam murzynka [emoji3][emoji3][emoji3] Tak mi się teraz przypomniało [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak wogole to mały dzisiaj od 12 do 14 wisiał na piersi. Co go chciałam odłożyć to ten w płacz i szukał i mlaskał i ssał paluszki. To tak siedzieliśmy i się karmilismy. A potem nie chciał dalej sam leżeć więc lezelismy razem. Chociaż pospał. A ja z nim. A w domu nic nie tkniete [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!!!!!!
Ja dziś ostatni raz na pobraniu byłam i na wizycie u anestezjologa. Oczywiście sie spóźnił godzinę i siedziałam wśród tych chorych ludzi w przychodni. No i zaczyna mnie gardło bolec i słaba jestem. Dobrze, że obiad wczoraj od mamusi przywiozłam i nie muszę stać przy garach.

Czy któraś piła bądź piję herbatę z liści malin. Zastanawiam się czy to daje jakieś efekty. Dopiero zaczęłam pic. Od kilku dni też robię sobie masaż olejkiem z wiesiołka choć nie wiem do końca czy dobrze go wykonuje.
p19urjjg6huwyt6t.png

Czy któraś piła bądź piję herbatę z liści malin. Zastanawiam się czy to daje jakieś efekty. Dopiero zaczęłam pic. Od kilku dni też robię sobie masaż olejkiem z wiesiołka choć nie wiem do końca czy dobrze go wykonuje.
p19urjjg6huwyt6t.png

Ja pije od 3 tygodni chyba póki co nic nie dało, ale podobno widać efekty podczas porodu. Nie wiem czy to prawda :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

p19urjjg6huwyt6t.png

Ja tez pije od kilku tygodni i biorę kapsułki z wiesiołkiem. Zobaczymy podczas porodu czy coś dało. W poprzednich ciążach nie brałam to będę mieć porównanie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam jakis zestaw zilo, ze liscie malin i inne. Pije bo lubie ziolowki,a le jakos slabo wierze w efekty..

reklama
Do góry