reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Joanna - gratulacje!!

Turluturlu - ja to się dziwie, że jeszcze nie zwariowalam :p ale jak dziś rano skrecalo mnie tak z bólu, to widziałam, że mój M przeżywa to wszystko razem ze mną. Przed chwilą wyszedł ode mnie i aż się popłakałam bo już nie chce tu być... Oczywiście jak on mówił "nie płacz, po co płaczesz" to ja jeszcze bardziej [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie denerwują Was ciagle pytania rodziny i znajomych kiedy kiedy kiedy ?

Ja termin mam na 17 lutego, ze względu na większa wagę lekarka powiedziała ze moze to być wcześniej ale generalnie termin to termin. A jakoś od 2-3 tygodni codziennie dostaje 2,3 smsy lub telefony z zapytaniem czy rodzę/urodziłam/dlaczego nie urodziłam. No ludzie zwariować mozna. I najlepsze ze jak zwracam uwagę ze do terminu jeszcze chwila i jak ske urodzi to na pewno każdy kto ma sie dowie to słyszę: bo my sie nie możemy doczekać... No nie... a ja mogę [emoji30][emoji43] czuje straszna presję przez to i albo wyrzucę telefon przez okno albo go w końcu wyłącze bo szału mozna dostać. [emoji20]

NatkaPolka - nawet nie pytaj [emoji23][emoji23] nie dość, że jestem tak sfrustrowana w tym szpitalu to nie potrafią sobie tego odpuścić..

Dziewczyny nie denerwują Was ciagle pytania rodziny i znajomych kiedy kiedy kiedy ?

Ja termin mam na 17 lutego, ze względu na większa wagę lekarka powiedziała ze moze to być wcześniej ale generalnie termin to termin. A jakoś od 2-3 tygodni codziennie dostaje 2,3 smsy lub telefony z zapytaniem czy rodzę/urodziłam/dlaczego nie urodziłam. No ludzie zwariować mozna. I najlepsze ze jak zwracam uwagę ze do terminu jeszcze chwila i jak ske urodzi to na pewno każdy kto ma sie dowie to słyszę: bo my sie nie możemy doczekać... No nie... a ja mogę [emoji30][emoji43] czuje straszna presję przez to i albo wyrzucę telefon przez okno albo go w końcu wyłącze bo szału mozna dostać. [emoji20]

Natka ja dostałam jedno pytanie tylko i to dopiero dziś a i tak mnie wkurzyło :D wiec rozumiem i współczuje, nie daj sobie na głowę wejść, wyłącz telefon czy coś, najwyżej niech męża zamęczają pytaniami :D

joanna - gratuluję !:) śliczne imię Filipek, zawsze mi się podobało:)
natkaPolka - u mnie to samo, a też nie jestem po terminie, trzeba się zdystansować bo można zwariować.

U mnie to poszlo ekspresem... z racji ze juz od jakiegos czasu mialam rozwarcie na 3 cm i skrócona szyjke to pojechaliśmy do szpitala jak miałam skurcze słabe i nieregularne co 7-15 min O 14 miałam ktg skurcze były ale słabe i 4 cm rozwarcia, wiec poszliśmy na spacer i wróciliśmy o 16 na kolejne ktg, dalej byly 4 cm ale po chwili odeszły mi wody i sie zaczelo....czułam jeden wielki skurcz na który nakladaly się kolejne praktycznie cały czas bez przerwy... po 1,5 godz miałam już pełne rozwarcie a 20 min później Maluszek juz był :) jedyny minus był taki ze mój lekarz nie zdążył dojechać i ktoś inny poród odbierał

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry