reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Jenny_1502 wydaje mi się, że do ok. 7-8 cm, później już chyba są z tym ostrożni, żeby kobieta czuła skurcze parte. Przynajmniej gdzieś mi się tak o uszy obiło ;)
Dysiak gdybym miała wcześniaka to pewnie bym to przemyślała, ale tak to nie kupuję.
.jagódka trzymam kciuki, żeby rozwarcie ruszyło dalej, strasznie długo nie idzie dalej.

Mnie zachciało się frytek, więc mąż w kuchni szykuje :) moja mała dzisiaj wierci się jak szalona, rozpycha się w każdą stronę.

Madaaalena ja też miałam takie obawy i dlatego jechałam do szpitala jak tylko coś poczułam. Zaczęło się coś dziać o 1 w nocy i 5 pojechałam do szpitala a o 10 rozkrecily się kolejne mocne skurcze. Zdążyli mi podać 2 dawki antybiotyki. Grzyby nie moje starsze dzieci pewno po 1 byłabym już w tym szpitalu
Czyli jak wody odejdą to mam pędzić od razu, czy to już nie będzie za późno? Aż mnie głowa zaczęłam bolec jak o tym myślę.

Czyli jak wody odejdą to mam pędzić od razu, czy to już nie będzie za późno? Aż mnie głowa zaczęłam bolec jak o tym myślę.

Ponoć dobrze jest podać 4 h przed porodem. Nie wiem ile od odejścia wod do porodu, ale nie myśl o tym. My nie czekamy jedziemy jak bedzie sie cos działo. Jedynie to skurcze można sprawdzić pod prysznicem czy przechodzą i czy to te właściwe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry