reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Gratulacje dziewczyny. Co za początek miesiąca już tyle emocji.
Odebrałam dziś GBS i wynik dodatni :-(( Poczytałam trochę o tym i zaczęłam panikować, że za późno podadzą mi antybiotyk i malego zaraze.
Auta już nie prowadze bo strasznie nie wygodnie mi z tym brzuchem za kierownicą. Mąż robi mi za szofera:-)
Dziś coś słaba cały dzień jestem i co chwilę czuję kłucie w kroczu.
p19urjjg6huwyt6t.png

reklama
Gratulacje dziewczyny. Co za początek miesiąca już tyle emocji.
Odebrałam dziś GBS i wynik dodatni :-(( Poczytałam trochę o tym i zaczęłam panikować, że za późno podadzą mi antybiotyk i malego zaraze.
Auta już nie prowadze bo strasznie nie wygodnie mi z tym brzuchem za kierownicą. Mąż robi mi za szofera:-)
Dziś coś słaba cały dzień jestem i co chwilę czuję kłucie w kroczu.
p19urjjg6huwyt6t.png

Dlatego nie czekamy w domu aż skurcze bede częstsze tylko jedziemy :) zdążą wszystko podać. Nie czytaj za duzo o tym:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nie ma się co martwić, ja też mam GBS dodatniego i gin mnie uspokajał, że podadzą antybiotyk i będzie oki ;) ja jeszcze mam dodatkowo dwa nieaktywne grzyby, których w ciąży nie da się leczyć i muszę czekać z leczeniem dopiero po połogu :mad: ciekawe czy się nie uaktywnią, jak dostanę antybiotyk, bo zazwyczaj wtedy mi się takie świństwa rozwijają o_O

Madaaalena ja też miałam takie obawy i dlatego jechałam do szpitala jak tylko coś poczułam. Zaczęło się coś dziać o 1 w nocy i 5 pojechałam do szpitala a o 10 rozkrecily się kolejne mocne skurcze. Zdążyli mi podać 2 dawki antybiotyki. Grzyby nie moje starsze dzieci pewno po 1 byłabym już w tym szpitalu

Dziewczyny czy Wy macie monitory oddechu? Tak czytam o tym i nie mam zdania . Co o tym sądzicie ? Warto kupić ?
Dysiak ja zakupiłam monitor oddechu, ale tak jak chyba kasia.zosia napisała, że z monitorami oddechu to jest tak że to rodzice ich potrzebują, żeby czuć się pewniej. Ja się zastanawiałam, ale u mnie mąż bardzo nalegał, aby zakupić... dzisiaj zamierzam czytać instrukcję montażu/użytkowania :)

Dzięki za opinie :) muszę właśnie pomyśleć czy go kupić czy nie...
Mały ma łóżeczko tuż przy naszym łóżku więc będziemy bliziutko ale czy to wystarczy żeby w czas zareagować ? Ehh

Jagódka Ty to jesteś agentka :D rodzisz i piszesz co jakiś czas hehe mega :D

reklama
Do góry