reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Gratulacje dziewczyny. Co za początek miesiąca już tyle emocji.
Odebrałam dziś GBS i wynik dodatni :-(( Poczytałam trochę o tym i zaczęłam panikować, że za późno podadzą mi antybiotyk i malego zaraze.
Auta już nie prowadze bo strasznie nie wygodnie mi z tym brzuchem za kierownicą. Mąż robi mi za szofera:-)
Dziś coś słaba cały dzień jestem i co chwilę czuję kłucie w kroczu.
p19urjjg6huwyt6t.png

reklama
Gratulacje dziewczyny. Co za początek miesiąca już tyle emocji.
Odebrałam dziś GBS i wynik dodatni :-(( Poczytałam trochę o tym i zaczęłam panikować, że za późno podadzą mi antybiotyk i malego zaraze.
Auta już nie prowadze bo strasznie nie wygodnie mi z tym brzuchem za kierownicą. Mąż robi mi za szofera:-)
Dziś coś słaba cały dzień jestem i co chwilę czuję kłucie w kroczu.
p19urjjg6huwyt6t.png

Dlatego nie czekamy w domu aż skurcze bede częstsze tylko jedziemy :) zdążą wszystko podać. Nie czytaj za duzo o tym:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nie ma się co martwić, ja też mam GBS dodatniego i gin mnie uspokajał, że podadzą antybiotyk i będzie oki ;) ja jeszcze mam dodatkowo dwa nieaktywne grzyby, których w ciąży nie da się leczyć i muszę czekać z leczeniem dopiero po połogu :mad: ciekawe czy się nie uaktywnią, jak dostanę antybiotyk, bo zazwyczaj wtedy mi się takie świństwa rozwijają o_O

Madaaalena ja też miałam takie obawy i dlatego jechałam do szpitala jak tylko coś poczułam. Zaczęło się coś dziać o 1 w nocy i 5 pojechałam do szpitala a o 10 rozkrecily się kolejne mocne skurcze. Zdążyli mi podać 2 dawki antybiotyki. Grzyby nie moje starsze dzieci pewno po 1 byłabym już w tym szpitalu

Dziewczyny czy Wy macie monitory oddechu? Tak czytam o tym i nie mam zdania . Co o tym sądzicie ? Warto kupić ?
Dysiak ja zakupiłam monitor oddechu, ale tak jak chyba kasia.zosia napisała, że z monitorami oddechu to jest tak że to rodzice ich potrzebują, żeby czuć się pewniej. Ja się zastanawiałam, ale u mnie mąż bardzo nalegał, aby zakupić... dzisiaj zamierzam czytać instrukcję montażu/użytkowania :)

Dzięki za opinie :) muszę właśnie pomyśleć czy go kupić czy nie...
Mały ma łóżeczko tuż przy naszym łóżku więc będziemy bliziutko ale czy to wystarczy żeby w czas zareagować ? Ehh

Jagódka Ty to jesteś agentka :D rodzisz i piszesz co jakiś czas hehe mega :D

reklama
Do góry