reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn w końcu! :D ogromne gratulacje, a dzidziuś naprawdę duży, szczerze podziwiam, że dałaś radę :)
Kladuśka no proszę Cię, masz termin po mnie jako jedna z nielicznych a już jakieś symptomy? Czopy? Toć my na poród razem miałyśmy się umawiać ;)
jagódka ale u Ciebie straszy ;) trzymam kciuki, jakby coś miało się dalej rozkręcać, choć coś czuję, że znajdzie się jakaś inna, co wszystkich weźmie z zaskoczenia :D

reklama
Asiami też jestem zdziwiona, no ale czop może odejść dużo wcześniej więc myślę, ze jeszcze spokojnie pierwsza urodzisz [emoji1]

Iza no niee, to chyba za mala ilość. Chociaz caly czas czuje, ze po kropelce ta woda leci [emoji19]

Klauduska ja mialam tak samo :) zero skurczy tylko poszlam do lazienki i jak stalam to tak po kropelce mi lecialo po nodze... zawolalam meza i on mowi ze chyba nie.. ale 1 kropelka, pozniej 2 ...3,4 i mowie ze przeciez nie robie siku... i tak z 4 h lecialo mi po kropelkach, nic sie ze mnie nie wylalo jak na filmach :)

Haha kasia.zosia to tak jak moj pochwalilam go pierwszego dnia przy porodzie to juz stwierdzil ze zrobil swoje i od 3 dni swietuje z kolegami narodziny

O No coś ty? Ja nie toleruje czegoś takiego jak pepkowe i nie wyobrażam sobie żeby mąż mnie zostawił i poszedł pic z kolegami z okazji narodzin dziecka...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie się dzieje. GRATULACJE dla rozmaryn.
Ja staram się nie nakręcac, jestem u rodziców, chodzę z,pokoju do pokoju tak mi dziwnie, brzuch twardy,,posladek boli mam dość zmęczona jestem :((() Ale wiem, że już bliżej niż dalej.

reklama
Rozmaryn w końcu! :D ogromne gratulacje, a dzidziuś naprawdę duży, szczerze podziwiam, że dałaś radę :)
Kladuśka no proszę Cię, masz termin po mnie jako jedna z nielicznych a już jakieś symptomy? Czopy? Toć my na poród razem miałyśmy się umawiać ;)
jagódka ale u Ciebie straszy ;) trzymam kciuki, jakby coś miało się dalej rozkręcać, choć coś czuję, że znajdzie się jakaś inna, co wszystkich weźmie z zaskoczenia :D
Mam nadzieję że mówisz o mnie !!! I że to mnie weźmie z zaskoczenia bo oprócz skurczu raz na jakiś czas nic nie czuję... :( A termin na wtorek. Nie chcę przechodzić tego co Sojna I już nie wiem co zrobić żebym do wtorku urodziła :(

Do góry