reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig przykro mi, ja mam jeszcze 24 dni do terminu więc raczej nie ma szans, żebyś nie urodziła [emoji1]

.jagodka 03.02 tez ładna data, czekamy na akcję! [emoji4]

No w końcu coś się u mnie dzieje, az chyba upiekę coś z okazji tego czopu [emoji23]

reklama
Sojnabig mysle ze odrabiania nie bedziesz :) mi zdjęli pessar i nic sie nie dzieje :)

Jagódka Ty to chyba do poniedziałku nie dotrwasz :)

Kluduska nawet u Ciebie zaczyna sie dziać :))

Ja to chyba mam tylko zgagę [emoji23] ide po mleko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asienka ja nawet zgagi nie mam :D wczoraj coś mnie brzuch bolał ale i tak samo przeszło :)
W niedziele mamy urodziny u znajomych to może się rozerwe. Ale serio wątpię ze urodzę przed 10.02 :D a tak byłoby mi na rękę w tym tygodniu. Mąż ma wolne, brat jest a w przyszłym nie ma nikogo. Dopiero 14 siostra przyjedzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Iza młody miał węzeł prawdziwy na pepowinie w paskudnym miejscu jak określił lekarz.
Sojnabig śmiej się śmiej to też pomaga. Może prześmiejesz swój poród z tego śmiechu
Klauduska ale byłby numer jakbyś Ty zaczęła rodzić
Tylko pamiętaj jedz do szpitala a nie do galerii
Jagodka czemu odpuszczasz zakupy? Może jakiś rabat byś wydebila dodatkowy a tak poważnie to trzymam kciuki.

Klauduska to nieźle :) nawet Tobie się coś dzieje, co za dzień :D a mi
nic zero , żadnych czopów wydzielin ani skurczy Ehh
Tylko teściowa dzwoni co kilka dni i pyta jak tam...
Turluturlu widziałam właśnie gazetkę pepco :) ładne rzeczy aż korci pojechać :p

Rozmaryn - wielki szacun :d wow :d gratuluję !!
Jagódka - kciuki trzymam i możliwie bezbolesnego życzę :)

Mój czop odpadł w zeszłym tyg i tyle. Czasem jakiś skurcz się pojawi. Niewiadomo kiedy małej się wyjść zazyczy

Jestem już na sali i po pionizacji. Siedzę normalnie nawet obiad dostałam i o dziwo dobry i ciepły. Nawet jest budyń na deser. Sala na 2 łóżka z łazienką. Jestem zadowolona ze zmiany szpitala. Położne cudowne w ogóle obsługa i opiek jest cudowna. Poród bajka!!! Było ciężko ale daliśmy radę. Malutka ma długaśne czarne włoski :)

Dziewczyny u mnie to jeszcze pootrwa na pewno sporo, mam takie przeczucie. Zresztą innych symptomów brak. Ale miłe urozmaicenie, że w końcu jakaś oznaka zbliżającego się porodu [emoji16]

Zastanawia mnie tylko to, ze towarzyszyly temu uplawy jakby wody, mocz to na pewno nie jest. Na śluz ani troche nie wygląda. Bylo tego niewiele. To taki normalny objaw czy powinnam obserwować te uplawy?

Rozmaryn a jaka wagę małej Ci ostatnio podawali? Gratuluje!!! Tak się cieszę, ze kolejna jest juz mamusią i wszystkie dzieci są zdrowe! [emoji4][emoji8]

Myszka7_2005 może powinni jeszcze pod bluzkę zaglądać, czy czasem ktoś sobie poduszki nie wsadził i nie udaje ;)
Dysiak tak, tak, dzisiaj też słyszałam o tym, że ślisko jest :D ogólnie to dobrze, że ma się kto o nas martwić i w ogóle, ale mam wrażenie, że jak kobieta jest w ciąży to wszyscy wokół robią się zdecydowanie NADopiekuńczy.
.jagódka czekamy na informacje o dalszym rozwoju akcji ;)
rozmaryn to super, że zdecydowałaś się na zmianę szpitala! Trzymaj się ciepło i jeszcze raz gratuluję! :)

reklama
Do góry