reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Podobno w połogu się bardzo poci więc trochę się obawiam, że jeszcze bardziej będę się pocić. Wtedy łóżko zamieni się w łóżko wodne. I jak tu taka mokra karmić dziecko.

reklama
Wy macie z imionami a ja co jakiś czas słucham, że szkoda, że nie chłopak.... Niby rozmówiłam się z tatą, ale czasem i tak mu się wymyka. Lepiej, żeby jak się mała urodzi mu się nie wymsknęło!

Madalena ja się pocę teraz właśnie jak w połogu, już chyba mocniej się nie da;) stopy też mi płyną aż kosmetyczka zwróciła uwagę na to przy tym pedicurze, no ale co ja na to poradzę:p urodzę, minie tydzień i będzie ok.
Dobrze że u nas nikt się nie wtrąca ani w imię ani w płeć;) bo bym darła koty ze wszystkimi

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie poce ostatnio ale w śmiesznym miejscu... Codziennie budze sie jak mi pot po tylku leci [emoji2][emoji2] serio dzien w dzien to mnie wybudza bo to nieprzyjemne uczucie [emoji12]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do plci to mama bardzo liczyla na dziewczynke bo ma juz dwóch wnukow no ale wyszedl trzeci chłopak ale juz sie z tym pogodzila [emoji6]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja teściowa ma 4 wnuków i liczyła na wnuczkę ale natura chciała inaczej. Też się wkurzalam bo wmowilam sobie ze będzie córka ale szybko mi przeszło.. Ważne żeby było zdrowe nic więcej, :)

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

reklama
kosik_3 ja u siebie nie mam lidla, ale moja siostra była koło godziny 15 w dwóch i już prawie nic tam nie zostało :p kupiła dwie pary śpiochów w trochę większym rozmiarze i spodenki. Na zdjęciach fajnie wyglądały te śpiworki do fotelików, ale już ani jednego nie było ;)
turluturlu a jaki ten termometr? Dotykowy, na podczerwień? Akurat szukam odpowiedniego :)
.jagódka piękne zdjęcie!
Madaaalena też się bardzo pocę, przeważnie tylko w nocy i przeważnie tylko między brzuchem a piersiami i na stopach...

Ja dzisiaj byłam w sklepie, a tak to odpoczywam cały dzień. Stwierdziłam, że za niedługo nie będzie to takie proste, więc sobie nie odmawiam ;) odpukać, cały dzień nie bolał mnie kręgosłup - oby tak dalej.

Do góry