reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć mamuśki. Mam prośbę, powiedzcie co wam najbardziej podchodzi z jedzenia. Chodzę głodna już od dawna ale na nic nie mam ochoty. Zapachy mi nie przeszkadzają ale jak zobaczę jedzenie to mnie odpycha. Mdli mnie już z głodu, nie mam na nic siły a przy dzieciach nie mogę sobie pozwolić na leżenie .
Ja głównie mam ochotę na słone i kwaśne. Ogólnie wyraziste smaki. Żadne mdle zapachy typu gotowane ziemniaki czy mięso bo zaraz się zbiera na wymioty

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miozna latać w pierwszym trymestrze pod warunkiem że ciąża nie jest zagrożona. A w czasie lotu warto się przespacerować co najmnie raz na każdą godzinę.

Mi jeść też się nie chce... choć za duszona wołowinę to bym zabiła ;) najlepiej mi wchodzą jogurty owsianki i koktajle. .. i miecho ;) zmuszam sie do posilkow.. ale trzeba.

85993e3kbt9gkxpn.png

Cześć mamuśki. Mam prośbę, powiedzcie co wam najbardziej podchodzi z jedzenia
Właściwie to że smakiem jem tylko pomidory, jem jak jabłka tylko solę i właściwie nie jem nic poza tym. Zmuszam się do jedzenia bo mi nic nie smakuje i mnie mdli strasznie.

Mnie w wczoraj naszlo na kapuste kiszona i maklere wedzona.
Ją to bym uważała na wędzoną rybę, to nie ważne ile jej jesz bo możesz zarazić się bakteriami od jednego kęsa. Tak samo jest z produktami z niepasteryzowane mleka czy surowym mięsem.

Właściwie to że smakiem jem tylko pomidory, jem jak jabłka tylko solę i właściwie nie jem nic poza tym. Zmuszam się do jedzenia bo mi nic nie smakuje i mnie mdli strasznie.

Ją to bym uważała na wędzoną rybę, to nie ważne ile jej jesz bo możesz zarazić się bakteriami od jednego kęsa. Tak samo jest z produktami z niepasteryzowane mleka czy surowym mięsem.
Makrela jest wędzona na gorąco,w przeciwieństwie do innych ryb wędzonych.

reklama
Ryby, których należy unikać:
szczupak
okoń
merlin
miecznik
rekin
sandacz
miętus
wątróbki z dorsza, innych ryb
węgorz
surowe owoce morza