reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Odebrałam trzecią betę, przyrost 180% [emoji2][emoji51][emoji2]
1466162415-e05whq.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) gratuluję :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczytałam i oczywiście zapomniałam co u której :/
Ja suwaczki zrobiłam na tel ale nie w aplikacji, bo ona jest w ogóle do niczego.
Z badań prenatalnych to miałam w ciąży z córką potrójna pappe bo miała za duża przezierność karkowa. Moje zdanie na ten temat... strata pieniędzy. Jeśli coś bd teraz nie tak to może zdecyduje się na test nifty, chyba że gin poradzi coś innego. I tak nie usunelabym ciąży a w I trymestrze wypatrywanie wad rozwoju przypomina mi wróżenie z fusów. Jeśli coś bd się martwić po połowkowym.

U mnie czasu mało. Dziecko wymagające się zrobiło , a M nauczył ja obsługiwać yt i teraz tylko czeka żeby telefon skubnąć, więc pisać ciężko. Objawów ciążowych jakoś nie mam. Senność to mam raczej od pogody. W przyszłym tyg zamierzam zadzwonić i umówić wizytę ale to chyba na początek lipca dopiero.

Matko jak ja się przerazilam ... Ide do toalety siku po raz enty i jak zwykle spoglądam na papier. A tam śluz z krwią.... Jak by mnie ktoś walnal w głowę czymś ciężkim od razu myślenie do kogo najpierw dzwonić do meza, do lekarza, po taksówkę.. Okazało się jednak że to tylko mały wrzodzik który zrobił mi się po goleniu i krew z zmieszala się z moim sluzem. Z tego stresu aż zwymiotowalam jak sobie wszystko uświadomiłam... Wykoncze się psychicznie do lutego.

Matko jak ja się przerazilam ... Ide do toalety siku po raz enty i jak zwykle spoglądam na papier. A tam śluz z krwią.... Jak by mnie ktoś walnal w głowę czymś ciężkim od razu myślenie do kogo najpierw dzwonić do meza, do lekarza, po taksówkę.. Okazało się jednak że to tylko mały wrzodzik który zrobił mi się po goleniu i krew z zmieszala się z moim sluzem. Z tego stresu aż zwymiotowalam jak sobie wszystko uświadomiłam... Wykoncze się psychicznie do lutego.

Ojjj biedna! !! Uważaj na siebie!!!

f2w33e3ka3hk0j3z.png

Ładna jazda....ale wcale Ci się nie dziwie, ja bym chyba zawału dostała ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry