Kruczyca
Fanka BB :)
Super gratulujęOdebrałam trzecią betę, przyrost 180% [emoji2][emoji51][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulujęOdebrałam trzecią betę, przyrost 180% [emoji2][emoji51][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj biedna! !! Uważaj na siebie!!!Matko jak ja się przerazilam ... Ide do toalety siku po raz enty i jak zwykle spoglądam na papier. A tam śluz z krwią.... Jak by mnie ktoś walnal w głowę czymś ciężkim od razu myślenie do kogo najpierw dzwonić do meza, do lekarza, po taksówkę.. Okazało się jednak że to tylko mały wrzodzik który zrobił mi się po goleniu i krew z zmieszala się z moim sluzem. Z tego stresu aż zwymiotowalam jak sobie wszystko uświadomiłam... Wykoncze się psychicznie do lutego.
Matko jak ja się przerazilam ... Ide do toalety siku po raz enty i jak zwykle spoglądam na papier. A tam śluz z krwią.... Jak by mnie ktoś walnal w głowę czymś ciężkim od razu myślenie do kogo najpierw dzwonić do meza, do lekarza, po taksówkę.. Okazało się jednak że to tylko mały wrzodzik który zrobił mi się po goleniu i krew z zmieszala się z moim sluzem. Z tego stresu aż zwymiotowalam jak sobie wszystko uświadomiłam... Wykoncze się psychicznie do lutego.
Myslalam ze zejde... Ale dziecko chociaż się dotleni bo puls to mi do 120 skoczyłUffff nie strasz