reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

La nina współczuje, u mnie tez syn chory ale najwyższą temp mieliśmy 38,8. Spał w ciągu dnia długo od 12 do 16:30, przeszła gorączka ale na wieczór znowu wróciła, teraz już zasnął. Mam jednak nadzieje ze mu niedługo przejdzie, cokolwiek to jest. Trzymajcie się i odpoczywajcie. Będzie dobrze :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
La_nina jest -chory facet, bo dziecko to chociaż ma powód do marudzenia..;) dużo zdrowia dla Synka, oby szybko pomogło bez efektów ubocznych.
Wiktor mi się pręży i naciska na pessar, szyjka kłuje mnie niemiłosiernie i tak cały dzień dzisiaj.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I moja córka dziś z temperaturą, nie wiem czy to nie grypa bo ją strasznie w kościach łamie.
Jutro mieliśmy jechać na łyżwy i nici z planów, będziemy siedzieć w domu. Chyba zarządzę dzień piżamowy [emoji4]

Niestety taka pora roku ze choróbsk dużo ... u nas m cos przytargał ale póki co on był chory reszta jakos bez problemu, ale mnie dzis cos nos swędzi i kicham... zobaczymy, rodzic bym chora jednak nie chciała

Nie wiem jak u Was w szpitalach, ale u mnie przez grypę całą ginekologie zamknęli. Nie wiem nawet czy mąż bedzie mógł być przy porodzie.. odwiedzin na sto procent nie ma i pewnie nic się nie zmieni do końca lutego..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, dziewczyny- ja też nie wiem co mam robić. Mimo iż 4 ciaza- Zielona jestem. Mam ciągły ból jak na okres i do tego skurcze co 10 minut w miarę bolesne. Trzęsie mnie z zimną i odchodzi czop taki jasno beżowy.

reklama
Do góry