reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Marti powodzenia!
Marzenka hahah nie uwierzysz, wczoraj włożyłam błękitną piżamę do prania i założyłam na noc czarną koszulę:D
Dziś spałam na szczęście dobrze, obudziłam się leżąc prawie na brzuchu, mam nadzieję, że nie zgniotlam synka.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martii powodzenia!
Ja cała noc byłam budzona a to bo coś boli, bo chusteczkę przynieść, temperaturę zmierzyć itp, potem się Zosi obudziła w nocy i musiałam ja do nas przynieść a teraz oczywiście już oboje nie śpią. Tez mi się wydaje ze to jakoś dziwny wirus, u nas właściwie gorączka 38,8 zmęczenie i ból brzucha ale nie cały czas tylko tak od czasu do czasu magle go zaboli i za 5 min przechodzi. W poniedziałek lekarz No i mam dziecko w domu zapewne na tydzień. Zupełnie nic mi sie dziś nie śniło

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martii powodzenia ...!!!!

Drusia mnie tez właśnie rozkłada. Gardło boli, gorączki póki co brak ... z nocha sie pewnie zaraz zacznie walić, oby nie rodzic teraz!

Misia, a co to za zastrzyk?

Dziewczyny zdrówka dla Was i dla dzieci. Moją mamę tak pozamiatalo w kilka dni, gorączka, ból mięśni i stawów, okropny kaszel, katar, no wszystko w pakiecie. Miała mi Klaudie odbierać z domu kultury w tym tygodniu, ale mimo, że już się lepiej czuje to jej podziękowalam, bo jak zarazi mi Klaudie to zaraz i ja będę chora..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

La_nina Zdrówka dla synusia. My też mieliśmy ze 2 lata temp 40,6, pojechaliśmy na pogotowie i zostaliśmy zmieszani z blotem- ze od zbijania gorączki sa rodzice a nie szpital. Znieczulica. Dziecko wtedy angine miało. Zdrowiejcie

Kasia_Zosia I dla Was również zdrówka.

Mojego też rozkłada,ale to chyba tez po treningu bo na hali padło ogrzewanie,a dzieci nadal mają treningi. Muszę spytać ile to potrwa.
Męża też rozklada- a to będzie najgorsze;)

Ja dziś mam jechać do położnej kawał drogi, szpital chce zebym umowę podpisała, a ona zebym się zastanowila bo ona pracuje w drugim szpitalu i jeśli tam będzie mieć dyżur to nie przyjedzie. A pieniędzy mi nie zwrócą tylko dadzą inną czy chce czy nie :/
Pytałam o klucia i straszne skurcze w szyjce i krzyżu - to mówi ze to nie poród tylko to są typowe dolegliwości od strony szyjki, nie każdy je ma ale mogą się zdarzać.
A w nocy było już 5 skurczów typowo z całego brzucha zwiastujacych ze to już nie długo..

Airfix nawet sobie nie wyobrazam takiej sytuacji w szpitalu, mi teraz ciężko zbić mu to 38 stopni a co dopiero ponad 40.
Zdrowia Wszystkim mamom i dzieciakom!
Kurczę co roku jakieś nowe wirusy się pojawiają, coraz gorsze i dziwniejsze...

Byłam na ktg. Nieregularne skurcze do 60.
Dostałam ostatnią dawke zastrzyku przeciwzapalnego i pewnie jutro pójdę do domu ;-)
Barnek to jest przeciwzapalny bo sprawdzałam w necie. Ale czemu go dostaje? Ja to zawsze mam tak że jak trafiam do szpitala to nic nie wiem ... ;-)

Ostatnia edycja:
Byłam na ktg. Nieregularne skurcze do 60.
Dostałam ostatnią dawke zastrzyku przeciwzapalnego i pewnie jutro pójdę do domu ;-)
Barnek to jest przeciwzapalny bo sprawdzałam w necie. Ale czemu go dostaje? Ja to zawsze mam tak że jak trafiam do szpitala to nic nie wiem ... ;-)

To jak podają ci lek w szpitalu to nie mówią co i dlaczego?

reklama
Airfix nawet sobie nie wyobrazam takiej sytuacji w szpitalu, mi teraz ciężko zbić mu to 38 stopni a co dopiero ponad 40.
Zdrowia Wszystkim mamom i dzieciakom!
Kurczę co roku jakieś nowe wirusy się pojawiają, coraz gorsze i dziwniejsze...

W tym roku tu u nas jakiś dziwny wirus panuje...jeden był ze kaszel 1,5 miesiąca aż do wymiotow. I nic nie pomagało. A teraz 3dni podobno jest jakiejś masakry z gorączką,bólami brzucha i kaszlem potem ustępuje. My ten pierwszy już mieliśmy, zobaczymy co teraz się rozwinie.

Do góry