reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Marti powodzenia!
Marzenka hahah nie uwierzysz, wczoraj włożyłam błękitną piżamę do prania i założyłam na noc czarną koszulę:D
Dziś spałam na szczęście dobrze, obudziłam się leżąc prawie na brzuchu, mam nadzieję, że nie zgniotlam synka.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martii powodzenia!
Ja cała noc byłam budzona a to bo coś boli, bo chusteczkę przynieść, temperaturę zmierzyć itp, potem się Zosi obudziła w nocy i musiałam ja do nas przynieść a teraz oczywiście już oboje nie śpią. Tez mi się wydaje ze to jakoś dziwny wirus, u nas właściwie gorączka 38,8 zmęczenie i ból brzucha ale nie cały czas tylko tak od czasu do czasu magle go zaboli i za 5 min przechodzi. W poniedziałek lekarz No i mam dziecko w domu zapewne na tydzień. Zupełnie nic mi sie dziś nie śniło

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martii powodzenia ...!!!!

Drusia mnie tez właśnie rozkłada. Gardło boli, gorączki póki co brak ... z nocha sie pewnie zaraz zacznie walić, oby nie rodzic teraz!

Misia, a co to za zastrzyk?

Dziewczyny zdrówka dla Was i dla dzieci. Moją mamę tak pozamiatalo w kilka dni, gorączka, ból mięśni i stawów, okropny kaszel, katar, no wszystko w pakiecie. Miała mi Klaudie odbierać z domu kultury w tym tygodniu, ale mimo, że już się lepiej czuje to jej podziękowalam, bo jak zarazi mi Klaudie to zaraz i ja będę chora..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

La_nina Zdrówka dla synusia. My też mieliśmy ze 2 lata temp 40,6, pojechaliśmy na pogotowie i zostaliśmy zmieszani z blotem- ze od zbijania gorączki sa rodzice a nie szpital. Znieczulica. Dziecko wtedy angine miało. Zdrowiejcie

Kasia_Zosia I dla Was również zdrówka.

Mojego też rozkłada,ale to chyba tez po treningu bo na hali padło ogrzewanie,a dzieci nadal mają treningi. Muszę spytać ile to potrwa.
Męża też rozklada- a to będzie najgorsze;)

Ja dziś mam jechać do położnej kawał drogi, szpital chce zebym umowę podpisała, a ona zebym się zastanowila bo ona pracuje w drugim szpitalu i jeśli tam będzie mieć dyżur to nie przyjedzie. A pieniędzy mi nie zwrócą tylko dadzą inną czy chce czy nie :/
Pytałam o klucia i straszne skurcze w szyjce i krzyżu - to mówi ze to nie poród tylko to są typowe dolegliwości od strony szyjki, nie każdy je ma ale mogą się zdarzać.
A w nocy było już 5 skurczów typowo z całego brzucha zwiastujacych ze to już nie długo..

Airfix nawet sobie nie wyobrazam takiej sytuacji w szpitalu, mi teraz ciężko zbić mu to 38 stopni a co dopiero ponad 40.
Zdrowia Wszystkim mamom i dzieciakom!
Kurczę co roku jakieś nowe wirusy się pojawiają, coraz gorsze i dziwniejsze...

Byłam na ktg. Nieregularne skurcze do 60.
Dostałam ostatnią dawke zastrzyku przeciwzapalnego i pewnie jutro pójdę do domu ;-)
Barnek to jest przeciwzapalny bo sprawdzałam w necie. Ale czemu go dostaje? Ja to zawsze mam tak że jak trafiam do szpitala to nic nie wiem ... ;-)

Ostatnia edycja:
Byłam na ktg. Nieregularne skurcze do 60.
Dostałam ostatnią dawke zastrzyku przeciwzapalnego i pewnie jutro pójdę do domu ;-)
Barnek to jest przeciwzapalny bo sprawdzałam w necie. Ale czemu go dostaje? Ja to zawsze mam tak że jak trafiam do szpitala to nic nie wiem ... ;-)

To jak podają ci lek w szpitalu to nie mówią co i dlaczego?

reklama
Airfix nawet sobie nie wyobrazam takiej sytuacji w szpitalu, mi teraz ciężko zbić mu to 38 stopni a co dopiero ponad 40.
Zdrowia Wszystkim mamom i dzieciakom!
Kurczę co roku jakieś nowe wirusy się pojawiają, coraz gorsze i dziwniejsze...

W tym roku tu u nas jakiś dziwny wirus panuje...jeden był ze kaszel 1,5 miesiąca aż do wymiotow. I nic nie pomagało. A teraz 3dni podobno jest jakiejś masakry z gorączką,bólami brzucha i kaszlem potem ustępuje. My ten pierwszy już mieliśmy, zobaczymy co teraz się rozwinie.

Do góry