reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja 4 h snu wyjęte ze snu nocnego. Młoda ma żółtaczkę i marudziła (Bilurubina w normie).
Przepływ informacji na oddziale jest do dupy. Wszedł małej paciorkowiec w uchu i dowiedziałam się dopiero jak przyszła pani i powiedziała,że mi dziecko na crp zabierają. Nic po co? Na co i dlaczego. Po co rodzicom informacje.

Jednym słowem. Chce do domu.:/

reklama
Dzięki temu, ze się wyspałam siły we mnie wstąpiły. Pięknie wysprzątałam mieszkanie, mąż poodkurzał, ja umyłam podłogi, drugie pranie już się pierze, pościel zmieniona [emoji1] Dzięki temu jutrzejsza sobota, nie upłynie na sprzątaniu, praniu, gotowaniu.
Straszna ślizgawica dzisiaj, aż strach wychodzić. Mam nadzieje, ze pies wytrzyma do czasu przyjścia córki ze szkoły, bo trochę się boje wychodzić na ten lód, a i buty mam z tych ślizgających się.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Monsku poproszę muffina kurierem do Łodzi :D

Myślę, że dałabym radę paznokcie u stop pomalować, bo sięgam, ale od dość dawna hybrydę noszę, więc raz w miesiącu w salonie ktoś to robi za mnie :)

Sojna, Rozmaryn czy Wy w dwupaku czy z Maluchami już?

Wszystkozajete ja bym nie dała sobie zrobić nic przy stopach obcej osobie bo mam łaskotki :p jedyna osoba jaka może mnie dotknąć bez ryzyka kopniaka w twarz to mój mąż

Elenna no to niefajnie jak nic ci nie powiedzieli. Przecież ty powinnaś wiedzieć o tym w pierwszej kolejności. Ja bym się wkurzyła i ich tam zjechała z góry na dół to już by o niczym nie zapomnieli

Wszystkozajete ja bym nie dała sobie zrobić nic przy stopach obcej osobie bo mam łaskotki [emoji14] jedyna osoba jaka może mnie dotknąć bez ryzyka kopniaka w twarz to mój mąż

U mnie nawet maz nie może dotknąć [emoji23]

Elena współczuję przecież powinni wszystko na bieżąco mówic

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hejka ;)
Agatucca ja dzisiaj w nocy nie wstawałąm ani razu, czytałam książkę do 24, poszłam przed spaniem siusiu i wstałam dopiero po 7 ;D
super_mysz17 pytałam gina o te drętwienia i ból w nadgarstku, to powiedział że jedynym sposobem na to jest urodzić ;/ dzieje się tak, bo woda się odkłada i tworzą się obrzęki i uciskają na nerwy, najczęściej przechodzi po porodzie ;)

My po wizycie, na to, że szybko urodzę się nie zanosi, chociaż tego ptrzewidziec nie można, póki co szyjka trzyma, ale nie wiem jak długa, zapomniałam zapytać ;p
Jasio waży 2960 i około 51 cm długi ;)
Wszystko jest w porządku ;)

Lecę robić krokiety ;)

Miłego dnia ;)

Elenna to faktycznie niefajnie. Powinni Cię od razu poinformować :/

Ostatnio pisałyście o karmieniu piersią i trochę się obawiam ,że nie będę miała albo mały nie będzie chciał a jestem nastawiona ,że chce . I dziś mi się śniło ,że wstałam rano i całe cycochy miałam w mleku haha :D

reklama
Wszystkozajete ja bym nie dała sobie zrobić nic przy stopach obcej osobie bo mam łaskotki :p jedyna osoba jaka może mnie dotknąć bez ryzyka kopniaka w twarz to mój mąż

Akurat chodzę do kumpeli także nie mam oporów :) Łaskotki też mam, ale przy paznokciach to jakoś się nie uaktywniają, bo po podbiciu nie tyka ;) A ja mam w sumie miękkie stopy więc śni pumeksowania ani ścierania pięt.

Sojna to przynajmniej weekend w domu :) Pewnie ostatni we dwoje.

Składają właśnie szafę u Młodego w pokoju, wrzucę fotkę do odpowiedniego wątku jak skończą.

Do góry