reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Też mi się wydaje że jeśli to lekarz na nfz to powinien to usg wykonać. Widząc moje zmartwienie i to że coś może być nie tak powiedziała : jeśli nawet ta kość jest za krótka to i tak jej się już nie rozepcha. Moja dzidzia jest prawdopodobnie mniejsza ze względu na moją drobną budowę ale myślę że jeśli dostałam takie zalecenie ze szpitala to powinna się do tego dostosować

reklama
Iza komentarz lekarza w ogóle nie na miejscu...:/ A wymiarami aż tak się nie przejmuj, mój Wiktor jest już 3 tygodnie do tył€. Rośnie, ale dużo wolniej niż rówieśnicy. Myślę, że w szpitalu chodziło im bardziej o kontrolę tego, czy dziecko w ogóle rośnie.

Pójdę jutro prywatnie na usg do innego lekarza. Ale czy takie zachowanie ze strony lekarza prowadzącego jest wgl zgodne z prawem ? Powiedziała że ją badania ze szpitala nie interesują bo to nie ona je wykonywała. Nie chciała nawet na nie spojrzeć pomimo że były niepokojące i nie bez powodu na wypisie miałam zalecone usg kontrolne co ona zupełnie zignorowała

.jagódka dzięki za słowa otuchy :) ale ta babka od początku się tak zachowuje. Miałam też zalecenie kontroli ciśnienia no i oczywiście w domu jest wszystko w porządku a u niej wychodzi nadciśnienie i dziś jeszcze zapytała czemu tak się dzieje ? Mogłaby się domyślić

Zastanawiam się co by było gdyby trafiła do niej jakaś kobieta z problemami w ciąży. Nie wiem czy powinnam tak zostawić tą sprawę chyba złożę na nią skargę bo mogłaby jeszcze komuś zaszkodzić

reklama
Do góry