reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Hejka dziewczyny, u mnie 2:28 i juz sie obudzilam :( mialam glupi sen ze mnie okradziono i sledzilam tych ludzi...
A z tymi zdjeciami moze nie mam potrzeby ekshibicjonizmu zeby wrzucac fotki gdzie popadnie albo moze mam bo na fb wrzucam moze nie codziennie , ale raz na kilka miesiecy dla rodziny i znajomych ( mieszkam daleko i jakbym miala ok 40 razy dla kazdego wysylac po fotce to nie dla mnie ) tutaj tez wrzucam bez twarzy, synkiem pewnie tez sie pochwale na zamknietej grupie :) ale nie mam zamiaru calkowicie sie odcinac tylko dlatego ze na swiecie zyja jacys idioci...

Dzień dobry dziewczyny. Noc jak noc, pięć razy na siku, pobudka o 6.00. Za 40 minut wychodzimy do szkoły. Ja zdjęcia wrzucam na fb raz na jakiś czas, mam fb zamknięty, zdjęcia widzą tylko znajomi. Rozmaryn co sie dzieje? Wszystkie czekamy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hey dziewczyny ;)
Ja też już nie śpię. Tak mi nie wygodnie ,że już nie mam w jakiej pozycji spać :errr:
Mały chce mi wyjść chyba przez brzuch hehe :D
Ja też trochę dorabiałam w fotografii i bardzo lubię zdjęcia ale wszystko z umiarem. Wrzucam coś na fb ale raz na jakiś czas i też tylko dla znajomych ;)
Nie mogę pojąć jak ludzie mogą wrzucać pełno zdjęć dzieci prawie codziennie - nieładne ,niewyraźne , np w jednej czynności 10 takich samych itd :D
Jedno normalne raz na jakiś czas ok :)

Rozmaryn dalej cisza..

Ja pije na codzień inkę czasami tylko piję kawe :)

reklama
Hej:)
ja dzisiaj nawet w miarę pospałam:) tylko dwa razy wstawałam...
Zdjęć na fb nie wrzucam, ewentualnie od czasu do czasu w prywatnej wiadomości znajomym czy rodzinie wyślę;)
Ja w tej ciąży kawy nie mogę, mdli mnie od samego zapachu:(

Do góry