reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig Ciekawe co przyniesie dziś dzień u Ciebie:)

Rozmaryn Kciuki nadal zaciśnięte. A może już tulisz maleństwo :)

Ja się zaczynam bać jak nie wiem i wczoraj z lekarzem ustaliliśmy ze kobiety powinny jajka znosić,a faceci je wysiadywac-jak pingwiny :D

reklama
jakbym ja rodziła koło ciebie to byś nic nie usłyszała :) Każda z nas ma inny sposób radzenia sobie z bólem No i każdy poród jest inny
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też rodziłam w ciszy [emoji6]
Ciąża donoszona, mogę rodzic [emoji3][emoji3][emoji3]
Rozmaryn???

5djy3e3kpgua6zwe.png

Dzień dobry, jak Wasza noc?
Ja nie mogalam zasnąć ale jak juz zasnęłam to spałam do 7, Wiec nawet nienajgorzej. Wyspana to sie jakos super nie czuje, no ale.

W nocy skurcze czuje porządnie.

Sojna i co? Żadnego progresu u Ciebie?
Rozmaryn jak tam?
Miłego dnia :)

Cześć dziewczyny, właśnie wstaje szykować dziecko do przedszkola :)
Super_mysz właśnie zdałam sobie sprawę ze już od ponad roku żadnego zdjęcia nie wrzuciłam na fb. Ogólnie swoich nie wrzucam bo jakoś nie lubię, kiedyś wrzucalam trochę dzieci, a ostatnio po prostu wysyłam babciom i ciociom zdjęcia bezpośrednio. Ale wiecie ze pedofil to może być równie dobrze kobieta? Czytałam wywiad z psychiatra, który mówił o tym. Nie mówi się o tym praktycznie w gole bo ludzie nie zgłaszają takich przypadków.

Ja tez głównie wysyłam bezpośrednio, zdjęcie wstawiam raz na rok, na Boże narodzenie ;)

Niektórzy maja grupy zamknięte na FB, tylko dla swojej rodziny, to tez jest fajne w szczególności jak sie daleko mieszka.

Ja tez zdjec nie wrzucam tzn dziecka czy jakies swoje. W sumie fb to raczej sluzy mi do komunikacji w roznych organizacjach ze wzgledow zawodowych i widze co u innych sie dzieje, ale sama jakaos nie lubie sie pokazywac.

U mnie noc do bani, co sie obudzilam to cala zdretwiala, skurcze, mlody chcial wyjsc zarowno przez skore brzucha , a jak nie to naciskal na szyjke. Na szczescie dziec w przedszkolu dzis, wiec po lekarzu chyba zdrzemne sie na chwile. ZAstanawiam sie czy nie zaczac spac na takim wpolrozkladanym fotelu w salonie, bo na lezaco to kiepsko.
Patrzac pozytywnie to znow jedna noc za mna :)

Ja zdjecia na fb wrzucam, tylko na bliskich znajomych widoczne. Ale to też ze względów poniekąd zawodowych, bo dorabiam jako fotograf i jedni drugim sobie polecają.
Słabo spałam, najpierw mąż się wiercil i chrapal. Potem zszedł na dół i już nie wrócił, obudził się Adaś z płaczem, bo zaginął mu pluszowy chomik, znalazłam chomika, ale spał już ze mną. A teraz mąż wychodząc do pracy trzasnął drzwiami i już pospane. Myślałam, ze jeszcze uda się zasnąć, ale niestety.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry