reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig Ciekawe co przyniesie dziś dzień u Ciebie:)

Rozmaryn Kciuki nadal zaciśnięte. A może już tulisz maleństwo :)

Ja się zaczynam bać jak nie wiem i wczoraj z lekarzem ustaliliśmy ze kobiety powinny jajka znosić,a faceci je wysiadywac-jak pingwiny :D

reklama
jakbym ja rodziła koło ciebie to byś nic nie usłyszała :) Każda z nas ma inny sposób radzenia sobie z bólem No i każdy poród jest inny
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też rodziłam w ciszy [emoji6]
Ciąża donoszona, mogę rodzic [emoji3][emoji3][emoji3]
Rozmaryn???

5djy3e3kpgua6zwe.png

Dzień dobry, jak Wasza noc?
Ja nie mogalam zasnąć ale jak juz zasnęłam to spałam do 7, Wiec nawet nienajgorzej. Wyspana to sie jakos super nie czuje, no ale.

W nocy skurcze czuje porządnie.

Sojna i co? Żadnego progresu u Ciebie?
Rozmaryn jak tam?
Miłego dnia :)

Cześć dziewczyny, właśnie wstaje szykować dziecko do przedszkola :)
Super_mysz właśnie zdałam sobie sprawę ze już od ponad roku żadnego zdjęcia nie wrzuciłam na fb. Ogólnie swoich nie wrzucam bo jakoś nie lubię, kiedyś wrzucalam trochę dzieci, a ostatnio po prostu wysyłam babciom i ciociom zdjęcia bezpośrednio. Ale wiecie ze pedofil to może być równie dobrze kobieta? Czytałam wywiad z psychiatra, który mówił o tym. Nie mówi się o tym praktycznie w gole bo ludzie nie zgłaszają takich przypadków.

Ja tez głównie wysyłam bezpośrednio, zdjęcie wstawiam raz na rok, na Boże narodzenie ;)

Niektórzy maja grupy zamknięte na FB, tylko dla swojej rodziny, to tez jest fajne w szczególności jak sie daleko mieszka.

Ja tez zdjec nie wrzucam tzn dziecka czy jakies swoje. W sumie fb to raczej sluzy mi do komunikacji w roznych organizacjach ze wzgledow zawodowych i widze co u innych sie dzieje, ale sama jakaos nie lubie sie pokazywac.

U mnie noc do bani, co sie obudzilam to cala zdretwiala, skurcze, mlody chcial wyjsc zarowno przez skore brzucha , a jak nie to naciskal na szyjke. Na szczescie dziec w przedszkolu dzis, wiec po lekarzu chyba zdrzemne sie na chwile. ZAstanawiam sie czy nie zaczac spac na takim wpolrozkladanym fotelu w salonie, bo na lezaco to kiepsko.
Patrzac pozytywnie to znow jedna noc za mna :)

Ja zdjecia na fb wrzucam, tylko na bliskich znajomych widoczne. Ale to też ze względów poniekąd zawodowych, bo dorabiam jako fotograf i jedni drugim sobie polecają.
Słabo spałam, najpierw mąż się wiercil i chrapal. Potem zszedł na dół i już nie wrócił, obudził się Adaś z płaczem, bo zaginął mu pluszowy chomik, znalazłam chomika, ale spał już ze mną. A teraz mąż wychodząc do pracy trzasnął drzwiami i już pospane. Myślałam, ze jeszcze uda się zasnąć, ale niestety.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry