reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

rozmaryn - powodzenia!!

ja tak trochę z innej beczki, robię zamówienie w aptece int. i się zastanawiam ile w ogóle potrzeba podkładów poporodowych czy wkładek laktacyjnych??

reklama
Rozmaryn trzymam kciuki :)

A u nas w szpitalu znowu zakaz odwiedzin i porodów rodzinnych ze względu na epidemię grypy... mam nadzieję, że zdejmą ten zakaz zanim ja pójdę rodzić. Nie wyobrażam sobie nie dość, żę rodzić samej to jeszcze później samej siedzieć w szpitalu bez męża.

Rozmaryn kciuki!
Ja wkładek laktacyjnych zużyłam trochę na początku - tak do drugiego miesiąca życia Adama się ze mnie lało. A podkładów poporodowych kupiłam 22+14szt. I powinno mi to wystarczyć

Ja na poczatku takie wkladi uzywlam tylko bez dziurek chyba mialam, a pozniej dopiero wkladki laktacyjne jednorazowe, jak juz sie ze mnie tak nie lalo
b5e6f78363d2f829902b07e97cce15e9.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na poczatku takie wkladi uzywlam tylko bez dziurek chyba mialam, a pozniej dopiero wkladki laktacyjne jednorazowe, jak juz sie ze mnie tak nie lalo
b5e6f78363d2f829902b07e97cce15e9.jpg

Ostatnio na szkole rodzenia pokazywała nam to położna :) to się chyba nazywa muszle laktacyjne, podobno świetna rzecz

Tak, bardzo je polecam. Karmisz z Jednej piersi, to z drugiej zazwyczaj jak z kranu leci, Wiec można zbierać mleko i ewentualnie na pozniej zamrażać ;) nic sie nie marnuje.
Te miałam w domu głównie, a na wyjścia jednorazowe

reklama
Rozmaryn powodzenia!
Ja wkładek laktacyjnych nie używałam prawie w ogóle.
Klauduska ja te bułeczki robiłam w środę po raz trzeci :D tym razem z marmolada, Jagódka nie wrzucaj takich dobrych przepisów :D mąż stwierdził ze moglibyśmy się tymi bułkami na codzień żywic bo i dobre i niedrogie :D

Do góry