reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Kobitki! Mam wynik bety- 799- a dzisiaj mam wedlog om 4t4d ciazy.. Czy to dobry wynik?? Napiszcie prosze bo ha tu swiruje

ckai3e3kfhebulz8.png
Bardzo dobry :) poza tym nie ważna wartość a przyrost :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kami- jej współczuję wam bardzo Tobie i twojemu mężowi i całej rodzinie ze musieliscie przejść przez takie piekło ... :( , musisz być dobrej myśli , myśl pozytywnie teraz musi być dobrze ! Chociaż wiadomo cała ciążę człowiek się martwi ...ja z synem w ciąży miałam jakies krwawienia i przez to schizy straszne tak naprawdę nic nie wiemy dopóki nie trzymamy w ramionach całego i zdrowego dzidziusia, trzeba wierzyć że będzie dobrze !

Martinek- a robiłaś wcześniej ? Bo nie pamiętam jesli wyższa od poprzedniej to jest ok ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ważne info dla wszystkich przyszłych mamus : tymianek .rozmaryn i estragon sa ziołami poronnymi należy ich unikać w ciazy!!! Szkoda że lekarze nie informują o tym!

85993e3khvkj6go2.png

Dzięki Fabimama nawet nie wiedziałam!

Ja po zupke ogórkowej wcinam chleb z nutella hehe nie ma to jak smaki ciążowe :D

Suddenly , Martinek - dziewczyny najważniejszy przyrost bety! należy powtórzyć po 2 dniach i zobaczyć jak przyrasta .

Kami- jej współczuję wam bardzo Tobie i twojemu mężowi i całej rodzinie ze musieliscie przejść przez takie piekło ... :( , musisz być dobrej myśli , myśl pozytywnie teraz musi być dobrze ! Chociaż wiadomo cała ciążę człowiek się martwi ...ja z synem w ciąży miałam jakies krwawienia i przez to schizy straszne tak naprawdę nic nie wiemy dopóki nie trzymamy w ramionach całego i zdrowego dzidziusia, trzeba wierzyć że będzie dobrze !

Martinek- a robiłaś wcześniej ? Bo nie pamiętam jesli wyższa od poprzedniej to jest ok ,

Nie robilam jeszcze.. Zrobie w poniedzialek kolejna.

Kami- tule mocno! Masz prawo sie martwic... Ale na pewno teraz bedzie wszystko dobrze i ja trzymam mocno kciuki!

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Mi doktor powiedziała, że nie ważne jakie są wartości bety, ale jaki jest przyrost. Bo jedna kobieta w 7 tyg moze miec 600, a inna 2500 i jeśli przyrost jest to obie wartości są ok :) Powinna wzrosnąć o 64% w 48h lub o 114% w 72h.

Ja idę jutro zrobić 3 raz, robiłam w poniedziałek i środę i ładne urosła, ale jeszcze nie mogę się uspokoić, że jest ok :)

Swoją drogą dziewczyny od godziny próbuję umówić się na NFZ do gin w Krakowie i telefony albo zajęte, albo nikt nie odbiera, albo lekarze, którzy mają takie opinie w internecie, że w największej desperacji bym do nich nie poszła :p Chyba pozostaje mi żyć po studencku i leczyć się dalej prywatnie :D

Do góry