reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

U nas wszystko zależy od tego jakie kupimy auto. Jeśli będzie możliwość to dokupie bazę dla malucha. Mam maxi cosi pebble po Zosi, wiec ma dopiero półtora roku.
Niemcy przymierzają się do wprowadzenia obowiązkowo fotelików rwf dla starszych dzieci.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam fotelik Hauck zero plus select. Montowany na pasy. Dla mnie to nie problem, kilka szkoleń przeszłam, potrafię prawidłowo go zamontować na pasy.

IMG_0351.JPG
Hmmm to ten isofix to jest baza? Ja mam cos takiego...

Załączniki

• IMG_0351.JPG
    IMG_0351.JPG
    16,9 KB · Wyświetleń: 307
isofix to są takie dwa zaczepy pod siedzeniem, w które się bazę wczepia (bądź fotelik tyle, że te większe rozmiarowo) ;)
a ja mam bazę, która jest przystosowana do zapinania jej na te zaczepy lub pasami (w poprzednim aucie nie miałam isofixów, więc była baza przypięta pasami) :)
Twoja baza ma system isofix napewno :D

reklama
Grabcia serdeczne gratulacje, słodki jest, w którym tyg . Mały się zdecydował wyjść :) ?!

Ja mam zaraz termin ale narazie cisza , jeszcze coś się działo ostatnio ale ucichło

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry