Ja mam dostawkę mąż złożył ja w weekend
Wiec czeka, zrobię zdjęcie i wrzucę.
Ja juz tez czekam i odliczam dni kiedy maluszek sie pojawi.
Nie chce tego nastroju psuć, ale muszę to chyba napisac. nie wiem jak wasze ciąże ale moja to totalnie nieplanowana, juz nie planowaliśmy więcej dzieci, mamy dwóch sporych chłopców. Jak sie dowiedziałam w czerwcu, to miałam depresje kolejne dwa miesiące. Różne opcje rozwalismy, i zaznaczam ze mam cudowna rodzine, sytuacje ekonomiczna dobra, i miejsca jest bez problemu na kolejne dziecko. Problem ze my go nie planowaliśmy. I prosze nie pisac o antykoncepcji bo ta nawalila.
Ja wiem jakie mam ciążr ze problemami ... dopiero co pracy zmieniala na super stanowisko plus okres probny. Itd nie było w moich planach miejsca na kolejne dziecko w moim Domu. Nie udzielalam sie na zadnym forum, bo poprostu nie mialam ochoty i nie akceptowalam tej ciazy.
Teraz ten czas tak szybko zlecial. I za moment urodze. Chodzilam do pracy do 34 tygodnia, czyli normalnie. Wszytsko sie jakos ulozylo. W pracy mnie zatrzymali takze.
Teraz mam wyrzuty sumienia, i szkoda mi ze sie ta ciaza nie cieszylam
. Teraz mam nadzieje, cieszyc sie dzieckoem.
Grabcia korzystaj z tych pierwszych chwil bo sa cudne, i niepowtarzalne. A dzieci tak szybko rosna, ze nawet sie nie obejrzmy a beda mialy på 4-5 lat.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom