reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Grabcia Cudny synek :* Wcale nie taki malutki- taki idealny:)

Mąż wczoraj skręcił lozeczko i mnie strach oblecial. Ze to już, ale jak to, ale ze ja mam rodzić, o niee.
I tak jak któraś napisala chyba do Klaudusi- dobrze ze w porę się zorientowałam czym się ciąża kończy [emoji23]
Na początku cwiczyłam mięśnie Kegla teraz nawet to nie wchodzi w grę bo od razu bóle. Po masażu krocza to samo. Ale ja już ten masaz trochę zmodyfikowałam pod siebie heh masuje z zewnątrz tu gdzie cięta byłam i nie doprowadzam do żadnego uczucia naciagania czy pieczenia. Zawsze to trochę inaczej może będzie.

Airfix ja nadal nie wierzę, że to ciąża i że to już końcówka, choć wszystko czeka [emoji6]a luty tuż tuż

5djy3e3kpgua6zwe.png

Mi tez sie nie wydaje ze to juz za chwike maluszek pojawi sie na swiecie. Jakos bardzo szybko ten czas zlecial. My w weekend nastawiamy sie na skladanie lozeczka wiec pewnie wtedy poczuje to co Wy :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Densik współczuje trzy miesiące, nie wiem czy bym dała radę.
Ale juz pewnie ostatnie chwile w szpitalu, trzymaj się kochana.
My tez w weekend chcemy złożyć łóżeczko i dla mnie to tez jest znak, ze to już. Zobaczymy co lekarz jutro na wizycie powie, ciśnienie na górnej granicy nie skacze, odebrałam wyniki krwi i moczu-idealne, wiec chyba nic złego się nie dzieje. Pewnie lekarz zobaczy czy Jasio ładnie rośnie i zobaczymy jaka będzie decyzja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anna25 Ja też w ogole tego nie czuje. Owszem są skurcze, bóle od początku - chyba zdążyłam przywyknąć, ale żeby do mnie docieralo ze zaraz malutkie dziecko będzie na świecie - co to,to nie...Wczoraj tak patrzyłam na to łóżeczko księżniczki i mysle- przecież to nie możliwe żeby za parę dni,tygodni ktoś w nim leżał...;)
Się zdziwię jak się akcja porodowa zacznie [emoji23]
Obiecuje sama sobie ze teraz mam nie spanikowac i nie drzec się na porodowce, że wtedy będzie lepiej.

Drusia Oj poczujesz:) Wtedy tak się patrzy na to wszystko z pytaniem - ale jak to?. Już?

Ja wózek w kartony włożyłam jakiś czas po kupnie bo mnie rozpraszal :) A dziecko wyścigi po domu robiło nim.

Anna25 Ja też w ogole tego nie czuje. Owszem są skurcze, bóle od początku - chyba zdążyłam przywyknąć, ale żeby do mnie docieralo ze zaraz malutkie dziecko będzie na świecie - co to,to nie...Wczoraj tak patrzyłam na to łóżeczko księżniczki i mysle- przecież to nie możliwe żeby za parę dni,tygodni ktoś w nim leżał...;)
Się zdziwię jak się akcja porodowa zacznie [emoji23]
Obiecuje sama sobie ze teraz mam nie spanikowac i nie drzec się na porodowce, że wtedy będzie lepiej.

Drusia Oj poczujesz:) Wtedy tak się patrzy na to wszystko z pytaniem - ale jak to?. Już?

Ja wózek w kartony włożyłam jakiś czas po kupnie bo mnie rozpraszal :) A dziecko wyścigi po domu robiło nim.

Ja też tak mam, że patrzę na łóżeczko i jakoś do mnie nie dociera, że szkrab tam będzie niedługo. Czasem jak śpi i go nie czuje to się zastanawiam, czy ja aby na pewno jestem w tej ciąży [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry