reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
super mysz ja tylko powiem ze ja nic nie klikam... leze i sie zapis robi... ostatnio mialam i byl puls za wysoki to polozna sie pytala czy moze dziecko sie rusza w tym czasie.... i mialam zmienic pozycje i dalej zapisywalo KTG az puls byl ok.... niz wiecej nie licze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super_mysz - mojemu się podobał :))
A co do ktg to u mnie dziś tak kopal, przez to jego tętno dochodziło do 170... Ktg zapisuje ruchy dziecka, od razu widać kiedy nie śpi

Ja tez nic nie liczę i nie klikam. U mojego lekarza i w szpitalu ktg nie zapisywało ruchów dziecka (w szpitalu ewentualnie mój puls, zależy do jakiej maszyny byłam podpieta), może to taka dodatkowa funkcja u ciebie... Najważniejsze jest bicie serca i czynność skurczowa macicy.

Ja mam akurat Spasmolinę ale może jednak zrobię jak radzi Barnek. Nie będę brała żeby bylo tak jak jest rzeczywiście a nie jak wezmę lek. Najwyżej będzie kazała powtórzyć

reklama
Ja miałam robione w trzech różnych miejscach (w szpitalu i w przychodniach) i za każdym razem klikałam jak czułam ruchy dziecka.
Może zależy od sprzętu.

Grabcia powodzenia:) [emoji110]️

Do góry