reklama
super mysz ja tylko powiem ze ja nic nie klikam... leze i sie zapis robi... ostatnio mialam i byl puls za wysoki to polozna sie pytala czy moze dziecko sie rusza w tym czasie.... i mialam zmienic pozycje i dalej zapisywalo KTG az puls byl ok.... niz wiecej nie licze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sojnabig
Fanka BB :)
Super_mysz - mojemu się podobał )
A co do ktg to u mnie dziś tak kopal, przez to jego tętno dochodziło do 170... Ktg zapisuje ruchy dziecka, od razu widać kiedy nie śpi
A co do ktg to u mnie dziś tak kopal, przez to jego tętno dochodziło do 170... Ktg zapisuje ruchy dziecka, od razu widać kiedy nie śpi
kasia.zosia
Moderatorka
Ja tez nic nie liczę i nie klikam. U mojego lekarza i w szpitalu ktg nie zapisywało ruchów dziecka (w szpitalu ewentualnie mój puls, zależy do jakiej maszyny byłam podpieta), może to taka dodatkowa funkcja u ciebie... Najważniejsze jest bicie serca i czynność skurczowa macicy.
super_mysz17
Są różne ktg, jedne klikane drugie nie. U nas w szpitalu jest ten starszej generacji i się klika ja czuje się ruchy
Nie wiem ale ja bym chyba nic nie brala .... tylko robila tak jak czuje w realu
kasia.zosia
Moderatorka
Są różne ktg, jedne klikane drugie nie. U nas w szpitalu jest ten starszej generacji i się klika ja czuje się ruchy
Tak, już wyczytałam ale któraś kiedyś z dziewczyn pisała ze nospa może osłabić ruchy dziecka...
super_mysz17
Ja mam akurat Spasmolinę ale może jednak zrobię jak radzi Barnek. Nie będę brała żeby bylo tak jak jest rzeczywiście a nie jak wezmę lek. Najwyżej będzie kazała powtórzyć
kasia.zosia
Moderatorka
W sumie to ja nie wiem, nie znam się za bardzo na lekach bo prawie nie używam. Rzeczywiście najwyżej zrobisz dwa razy
reklama
Ja miałam robione w trzech różnych miejscach (w szpitalu i w przychodniach) i za każdym razem klikałam jak czułam ruchy dziecka.
Może zależy od sprzętu.
Grabcia powodzenia [emoji110]️
Może zależy od sprzętu.
Grabcia powodzenia [emoji110]️