reklama
sojnabig
Fanka BB :)
Ja wczoraj słuchając bicia serca mówię lekarzowi że nie mam żadnych objawów, powiedział żeby się nie martwićKruczyca Który masz tydz? U mnie dalej nic, lekko z rana tylko mnie mdli póki nie zjem. Piersi coś dziś bardziej sa wrażliwe tylko.
martinek
Kami80, sojnabig- poturlamy sie razem
Ewelina1238- wow.. Ja wiem ze wiez, ze dzieci sue super rozwijaja ale ja mam juz corke i jeszcze do tego dwojka maluchow mnie przeraza ale przyjme na klate byleby bylo zdrowe
Airfix-trzymam kciuki!
Kruczyca- ja wlasnie czekam kiedy sue u mnie zaczna bleee wspolczuje! A co do temperatury to mam w mieszkaniu klime ktora wyłudziłam od męża w poprzedniej ciąży, miałam mega mdłości latem i maz sie zlitował
Trzymajcie kciuki za mnie zrobiłam bete, wyniki popoludniu. Oby bylo wszystko ok bo ja tylko testy narazie widzialam i sie boje...
Ewelina1238- wow.. Ja wiem ze wiez, ze dzieci sue super rozwijaja ale ja mam juz corke i jeszcze do tego dwojka maluchow mnie przeraza ale przyjme na klate byleby bylo zdrowe
Airfix-trzymam kciuki!
Kruczyca- ja wlasnie czekam kiedy sue u mnie zaczna bleee wspolczuje! A co do temperatury to mam w mieszkaniu klime ktora wyłudziłam od męża w poprzedniej ciąży, miałam mega mdłości latem i maz sie zlitował
Trzymajcie kciuki za mnie zrobiłam bete, wyniki popoludniu. Oby bylo wszystko ok bo ja tylko testy narazie widzialam i sie boje...
martinek
Martinek - wiadomo że trzymamy mam nadzieję że się nie będę turlac... Moja siostra jest w 24tc i już przytyła 15 kg...
[emoji8]Ja bede tak czy siak bo jestem plussize wiec wystarczy mi brzuch i juz bede zupelnie okragla w poprzedniej ciazy najpierw schudlam 5kg a potem przytylam 15 wuec bylam 10 na plusie ktore zgubikam od razu
kami80
Aktywna w BB
Dziś mecz trzymajcie kciuki za Polskę. Ja mam w aucie polski akcent ale tab niemieckie. Ale kupiłam tez taka duża flagę do domu. ..
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Suddenly
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,troche mnie nie bylo o chyba bede sie z Wami zegnac.. Mialam dzis usg- pusty pecherzyk..z om wychodzi 8tc,a jest 4tc.. jutro mam przyjsc po skierowanie na zabieg,ale jeszcze dzis kazala powtorzyc bete dla pewnosci bo moze tamta byla bledna,choc to sie rzadko zdaza. Jest jeszcze opcja,ze owulacja byla kiedy indziej bo w kwietniu nie zapisalam,a w maju juz nie bylo miesiaczki. Poryczalam sie mimo,ze to nie byla planowana ciaza..juz sie przyzwyczailam do mysli,ze bedzie drugie dziecko,ale caly czas czulam,ze cos jest nie tak...ehh
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
A propos tycia, jestem juz 2 kg na minusie...
kuzwa 6 godzina mdlosci mi idzie, chlop mnie delikatnie mowiac irutuje, kolezanka z pracy co chwila je jakies smierdzace salatki ble ble ble
kuzwa 6 godzina mdlosci mi idzie, chlop mnie delikatnie mowiac irutuje, kolezanka z pracy co chwila je jakies smierdzace salatki ble ble ble
Peri86
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,troche mnie nie bylo o chyba bede sie z Wami zegnac.. Mialam dzis usg- pusty pecherzyk..z om wychodzi 8tc,a jest 4tc.. jutro mam przyjsc po skierowanie na zabieg,ale jeszcze dzis kazala powtorzyc bete dla pewnosci bo moze tamta byla bledna,choc to sie rzadko zdaza. Jest jeszcze opcja,ze owulacja byla kiedy indziej bo w kwietniu nie zapisalam,a w maju juz nie bylo miesiaczki. Poryczalam sie mimo,ze to nie byla planowana ciaza..juz sie przyzwyczailam do mysli,ze bedzie drugie dziecko,ale caly czas czulam,ze cos jest nie tak...ehh
Jejku, trzymaj sie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kruczyca
Mam nadzieje ze to tylko przesunięta owu trzymam kciuki żeby jednak wszystko dobrze było. Trzymaj się kochanaHej dziewczyny,troche mnie nie bylo o chyba bede sie z Wami zegnac.. Mialam dzis usg- pusty pecherzyk..z om wychodzi 8tc,a jest 4tc.. jutro mam przyjsc po skierowanie na zabieg,ale jeszcze dzis kazala powtorzyc bete dla pewnosci bo moze tamta byla bledna,choc to sie rzadko zdaza. Jest jeszcze opcja,ze owulacja byla kiedy indziej bo w kwietniu nie zapisalam,a w maju juz nie bylo miesiaczki. Poryczalam sie mimo,ze to nie byla planowana ciaza..juz sie przyzwyczailam do mysli,ze bedzie drugie dziecko,ale caly czas czulam,ze cos jest nie tak...ehh
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom