reklama
MumToBe ;)
Fanka BB :)
Brzuszek najlepiej smarować jak najszybciej żeby przygotować skórę do rozciągania w pierwszej ciąży smarowałam olejkiem/oliwką na mokrą skórę i na to niezawodny balsam Fissan. Niestety tu na wyspach nigdzie nie moge go znaleźć muszę poszukać czegoś podobnego
Kruczyca
Witam nowe mamuśki my z K byliśmy w kinie. Ale przysypialam już jutro nadrobie. Dobranoc
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Peri86
Zaciekawiona BB
Ja juz zaczelam smarowac- biust i brzuch. Kupilam sobie kremy z Mustela
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martinek
Ja mustele kupie bo uzywalam w poprzedniej ciazy i jest w miare ok jak na moje plus size kobitki, wszyscy mi wmawiaja blizniaki bo juz w 27dc mi wyszedl test ciazowy.. I jestem w 4t3d i juz od wczoraj mnie brzuch ciagnie i piersi bola.. I chyba jutro pojde na bete rano bo sie juz sama zastanawiam
greey
Zaciekawiona BB
Martinek ja nie wiem ale u mnie też w 27dc się pojawiły 2 kreski i to takie mocne i tego samego dnia robiłam betę i wyszło 486.. piersi mnie też bolą bardzo brzuch to mam taki nadety.. a moja starsza siostra jest teraz w 15 tygodniu właśnie z bliźniakami.. mam nadzieje ze u mnie będzie jedno bo ja sobie nie dam rady chyba..
Magdziocha
Zaangażowana w BB
dzięki w takim razie jeszcze w tym tygodniu kupię któryś z przez Was polecanych specyfików , lepiej dmuchać na zimne a mi już delikatnie brzuszek od pępka w dół się zaokrąglił a że wcześniej był wrecz wklesły to ja już widzę różnicę
Martinek mi wyszedł test pozytywny jeszcze wcześniej niz Tobie , ciąża pojedyńcza więc bym się nie sugerowała tą datą 2 kreseczek
Martinek mi wyszedł test pozytywny jeszcze wcześniej niz Tobie , ciąża pojedyńcza więc bym się nie sugerowała tą datą 2 kreseczek
Ja przez cala poprzednia ciaze smarowalam sie kosmetykami i jak na biuscie nie wyszlo nic tak mój brzuch to jeden wielki rozstęp no ale trudno.
Jutro mam wizytę na nfz, prywatnie dopiero za półtora tyg. Ktos sie orientuje czy na nfz od razu robią usg? Bo zawsze prywatnie chodziłam a teraz chce miec badania refundowane
Jutro mam wizytę na nfz, prywatnie dopiero za półtora tyg. Ktos sie orientuje czy na nfz od razu robią usg? Bo zawsze prywatnie chodziłam a teraz chce miec badania refundowane
Ostatnia edycja:
martinek
No mam nadzieje ze jedno bobo tam siedzi..bo nie wiem jakbym dala rade oczywiscie najbardziej trzymam kciuki za zdrowko!
Magdziocha- a ja caly czas mam brzuch jak w 5/6 miesiacu wiec czekam az nie bede musiala wcisgsc tylko dumnie zaprezentuje swiatu zazdroszcze plaskiego.. Ja jestem grubasek
Magdziocha- a ja caly czas mam brzuch jak w 5/6 miesiacu wiec czekam az nie bede musiala wcisgsc tylko dumnie zaprezentuje swiatu zazdroszcze plaskiego.. Ja jestem grubasek
reklama
kami80
Aktywna w BB
Martinek ja też ...boje się ze na koniec ciąży będę się turlacNo mam nadzieje ze jedno bobo tam siedzi..bo nie wiem jakbym dala rade oczywiscie najbardziej trzymam kciuki za zdrowko!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom