reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

A ja nie wiem czemu jestem jakaś taka spokojna i wiem, że sobie poradzę w byciu mamą. A jak będzie to czas pokaże. Jedyne co mnie stresuje to to, że dziecko zacznie mi się dławić, krztusić a ja wpadnę w panikę i nie będę wiedziała co robić chociaż teoretycznie wiem.. i to jest jedyne co mnie martwi. Dlatego też wkurzają mnie pytania typu "czy nie boisz się porodu/bólu?" A czego mam się bać? Przecież swoje muszę zrobić i choćby nie wiem jak bolało to muszę przez to przejść ;)

Grabcia a co powiedział lekarz?

reklama
Kasia.zosia ja sie chetnie zamienie z ktoras i urodze już [emoji16] Jestem gotowa nawet dzis.

Nuska no wlasnie sa tam wyjatki, ze moga przyjąć wczesniej i mamy nadzieje, ze malzowi uda sie pojsc szybciej ale zoobaczymy co da sie zrobic w tym temacie [emoji4] Slyszalas o podwyżkach od lutego? [emoji16] Ja sie juz nie moge doczekac gratyfikacji urlopowej, na naszą juz wtedy trójkę wpadnie 2400zl prawie [emoji16]

Super_mysz17 podchodze do tego tak samo! Bedzie co bedzie i tak musze urodzic wiec po co sie tylko denerwowac :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ojj widzę, że powolutku powolutku zaczynamy akcję dzieciaczek:) najchętniej też chciałabym już być po i mieć naszą kruszynkę w domu.

u mnie tragedia, zaczeł mi się chyba skurcze przepowiadające czy jak one się zwą.... nic miłęgo, ale do przeżycia;/ ale ale krocze to mi chyb rozerwie, ze schodów zejść nie mogłam, ból szarpiący jak diabli, krótki, ale w kość daje porządnie - te skurcze się przy tym chowają;/ niestety już przy normalnym chodzeniu mnie krocze pobolewa, nie tak mocno, ale nacisk a właściwie coś jak kłucie czuć;/ cieszyłam sie, ze wyjdę dzisiaj na zajęcia, niestety nie da rady;/ wiecie może czy można te bóle krocza jakoś złagodzić? większość z was jest taka aktywna a ja mogę siedzieć albo leżeć, troszkę się pokręcę po domu i już krocze daje o sobie znać;/

Klauduska słyszałam ;) no my już w tym roku planujemy z garyfikacji nad morze jechać z Małym, ale to dopiero w okolicach sierpnia :) Jak o te wyjątki chodzi, to są ale i tak cięzko, ale może się uda ;)
Super_mysz17 ja się panicznie bałam porodu i jak się okazało, że będę bez męża to powiedziałam, że nie dam rady hehe ;p ale już sobie poukładałam w głowie wszystko i wiem, że będzie boleć, może być ciężko ale i tak będzie dobrze, każdy skurcz przybliży moment spotkania z Małym i z takim nastawieniem będę szła na porodówkę ;D
Jenny_1502 wczoraj pytałam położna o bóle krocza i powiedziała, że tak to już będzie ;/ chyba trzeba to przetrzymać. Tak samo ciągle mi prawa ręka drętwieje i może to być zespół cieśni nadgarsta i też przejdzie dopiero po porodzie, gorzej jak nie przejdzie ;p
Grabcia co się dzieje? co lekarz powiedział?

Nuska tez wlasnie planuje pojechać za to gdzies na wczasy z maluchem juz i tez w sierpniu, malz ma urlop przez trzy tygodnie [emoji16] Mam nadzieje, ze ies uda ale roznie to bywa, eh

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
oo Nuśka właśnie podpowiedziałaś mi dlaczego mi tak ręce strasznie drętwieją, że aż czasem ich nie czuję. A w nocy to już mam totalną masakrę, rzucam się z boku na bok bo jak nie jedna ręka boli to druga. Muszę podpytać o to swoją gin

reklama
Do góry