reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Nie zdziwiłbym się jakby w czwartek kazał przyjść na indukcje

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia nic się nie martw, będzie dobrze, to już jest naprawdę bardzo blisko terminu. Różne rzeczy się mówi o wywoływaniu ale nie każda ma tak samo. Ja po dwóch indukcjach mogę powiedzieć że może być całkiem dobrze. I będziesz nam tu potem wrzucac zdjęcia bobasa a my będziemy ci zazdrościć (a zwłaszcza ja, jak znowu urodze 2 tyg po terminie) :)
No i zapomniałam o densik, ciekawe co tam u niej?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Klauduska no z tego co wiem, to trzeba mieć chyba coś koło 9 lat służby, żeby na podoficerkę się dostać, ewentualnie być jakimś wybitnym w tym co się robi to może troszkę szybciej puszczą ;) nie mówię o tych, co mają jakieś znajomości, tylko jak samemu się na to pracuje ;p
Rodosek zazdraszczam biletów do kina, też chciałam iść, ale za blisko terminu więc nie zaryzykuję ;p
jagódka też tak śpię, mój mąż może mnie przytulić na chwilę przed zaśnięciem, ale jak już usypiam to musi się przenieść "na swoją połowę" ;p nie wiem jak będzie ze spaniem z Małym, ale to się za jakiś czas przekonam ;)

Miłego dzionka ;)

Ja sie do Kina jeszcze chce wybrac ... na pewno na la la land... nawet jakbym miala prosto na porodowke jechac ;) bo pozniej to juz sie na pewno nie wybiorę.... 27.01 jest premiera u nas... Wiec moze akurat mi sie uda

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry