reklama
Magdziocha
Zaangażowana w BB
A my mamy już 1 cm serce stuka (140), L4 wypisane, karta ciąży założona
świetna wiadomosć , dobrze że z kropkiem wszytko ok
na ile dostałaś L4 ?
Magdziocha
Zaangażowana w BB
Japko Ooo to u mnie by nie poznała [emoji23] ja jestem tak mega wkurw.....że to mało powiedziane. Ja się sama słuchać już nie mogę i jak tak dalej pojdzie to rozwód murowany [emoji23] ja się nie umiem uspokoić, no czepiam się wszystkiego, dre się cały dzień o wszystko i na wszystkich. Idę zaraz szukać zaczepki [emoji23][emoji23][emoji23]
oooo biedna nieżle Ci te hormony dają w kość ja tak miałam przez pierwszych kilka dni jak tylko się dowiedziałąm o ciąży, więc w domu były z mężem wojenki o wszystko ale już mi przeszło na szczęście
Magdziocha
Zaangażowana w BB
Wyjeżdżacie gdzieś na wakacje?
ooo nie w tym roku tylko dom mam tak ociężałe nogi że nie nadaję się na żadne zwiedzanie ... chyba tfu tfu ale zrobią mi się w ciąży żylaki i stad to kręcenie w nogach a to jest bardzo prawdopodobny scenariusz bo wszyscy od mamy mają
Magdziocha
Zaangażowana w BB
Pytanie szczególnie do dziewczyn które są mamami : czym smarowałyście brzuch w poprzedniej ciąży ? I czy dało to jakieś efekty i nie macie rozstepów ??? Od kiedy zaczełyscie smarować ?
reklama
greey
Zaciekawiona BB
Magdziocha ja smarowalam od początku ciąży jakimś balsamem z rossmana juz nie pamiętam nazwy ale niestety nic mi to nie dało rozstępy mam kosmiczne..
Co do wakacji my juz mamy zamówienie nad morzem naszym pięknym od 1 do 8 lipca i później jeszcze wyjeżdżamy 24 lipca do Bułgarii na 2 tyg tak się zastanawiam jak ja zniose te 2 dni jazdy..
Co do wakacji my juz mamy zamówienie nad morzem naszym pięknym od 1 do 8 lipca i później jeszcze wyjeżdżamy 24 lipca do Bułgarii na 2 tyg tak się zastanawiam jak ja zniose te 2 dni jazdy..