reklama
Ja przy pierwszym porodzie niestety nie współpracowałam z położna i to był mój błąd. Ja może z tych nie krzyczących, ale z tych użalających się nad sobą - przynajmniej 12 lat temu tak było. Teraz postanowiłam mniej użalania, zacisnąć zęby i robi swoje. Jak wyjdzie, zobaczymy [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
>Dysiak<
Fanka BB :)
My wózek już kupiliśmy jakiś czas temu Anex Sport- mam nadzieje ,że będzie się dobrze sprawował ,bo opinie jak zwykle różne.
Linie na brzuchu też mam dosyć wyraźną już długi czas
Załączniki
Ja z tych krzyczacych. Mam skurcze krzyzowe, i generlanie mnie tak boli ze mam wrażenie ze zaraz zejdę.... Wiec mężowi sie oberwało, położnej, dziecku które w drodze było- żeby jak najszybciej go ze mnie wyciągnęli. Dzis sie śmiejmy z tego.... ale na sama myśl mnie wykręca.
U
użytkownik 902
Gość
Uszyłam ten organizer na łóżeczko, masakra, nigdy więcej, bluzgałam jak szewc pod koniec. A siedziałam nad nim prawie cały dzień. Brzuch mam jak kamień, ale organizer jest taki, jak chciałam. Jak go jutro uprasuję to Wam pokażę Oczywiście nadal w klimatach marynistycznych. Zatem plan z uszytkami łóżeczkowymi wypełniony w stu procentach, a bałam się, że nie dam rady już przed porodem
Ja też z tych cichych. Zaciskam zeby i znoszę ból po cichu. Jedyne co to mowię. Jak rodziłam Saskie to przy parciu gadałam z D i z moją mamą przez telefon. Jak rodziłam Majkę, dużo bardziej bolało, to raz obsuwalam D - "to twoja wina, ty powinieneś rodzić" itd. Znowu położna prosiłam żeby w końcu mała albo wyciągnęła, albo wepchnęła spowrotem bo już siły nie miałam.
Ellie123
Ale was wzielo na wypieki ja dzisiaj caly dzien leze, rano znowu mialam plamienie pol dnia mdlosci, dusznosci i poty... no ale maz dzwonil do lekarki i mowila ze wczoraj mnie widziala i zebym odpoczywala dzisiaj....
Wczoraj znalazlam ogloszenie ze szukaja modeli noworodkow i zglosilam Alexandra, blisko mojego domu, babka robi piekne zdjecia a chce rozbudowac portfolio i zamiast 800$ dostaniemy 5 zdjec za darmo... mam nadzieje ze wszystko wypali...
Wczoraj znalazlam ogloszenie ze szukaja modeli noworodkow i zglosilam Alexandra, blisko mojego domu, babka robi piekne zdjecia a chce rozbudowac portfolio i zamiast 800$ dostaniemy 5 zdjec za darmo... mam nadzieje ze wszystko wypali...
reklama
Elenna
A u Ciebie poza bólem są inne objawy?Mi lekarka powiedziała, że to na ciążę nie wpływa w żaden sposób, jedynie tyle, że się nacierpię bo boli. A jedyne co można z tym zrobić to usunąć operacyjnie i to najlepiej po urodzeniu wszystkich dzieci, bo w razie kolejnej ciąży znowu mogłaby się pojawić jeśli chciałabym usunąć wcześniej. A tak to przepuklina niestety zostanie już ze mną po porodzie póki jej nie wytnę
Chorowałam na nadciśnienie przed ciążą ale było bardzo małe. Wystarczało mi 0,5 tabletki Ebivolu dziennie a w ciąży dopiero zaczęło mi szaleć. Najgorzej z moim pulsem, przed Staveranem miałam 110-115, teraz już ok 105
Też lubię mamęginekolog, a ostatnio podobają mi się te pytania na żywo. Sama pytań nie zadaję ale fajnie posłuchać info na dany temat
A ja się dzisiaj fajnie wyspałam, nawet tyłek mnie za bardzo nie bolał A śniegu tyle w nocy nasypało, że masakra jakaś i dzisiaj chyba zrobię te bułeczki drożdżowe, bo ciągle o nich myślę
Ja ta kreskę mam od samych żeber hen w dół.... z Alicją miałam bardzo ciemna, teraz jest jaśniejsza.
Myślę, że przy porodzie sn jeślibym wrzeszczała to tylko na M zawsze mnie wkurza jak mnie coś boli