reklama
dorka1980000
Zaangażowana w BB
Olaolala spokojnie-ja tez z moja teściowa nie dogaduje sie najlepiej-we wszystko chciałaby ingerować,ale na szczęście mieszka daleko odemnie i mam święty spokój przynajmniej dobrze, że wróciła do pracy zawsze pare godzin masz luzzzu
Bettina2701
Fanka BB :)
Dorka witaj
Ola a czym się teraz różni Twój poniedziałek od niedzieli? Wyobraź sobie, że takich osób duchów jest tu dużo dużo więcej...
Kama no sorry, jak jadą do kogoś w odwiedziny kto ma dzieci muszą się liczyć z tym, że nie będą one cicho Jak jeżdżę do koleżanek co mają dzieci to nie mam do nich pretensji, że się bawią Ostatnio byłam to dziecko rok starsze od Hani nawet jak spała to aż się trzęsło, żeby ją głaskać i co chwila zaglądała jej pod przykrycie zobaczyć czy ma stopy. Na szczęście się nie obudziła Ale nie raz zabawka spadła to Hanula oczy jak 5 zł
Caro dużo sił dla Ciebie Może jak nie ip to do gina idź? Niech sprawdzi czy wszystko ok?
Magmich pizza? My jedliśmy obiad w kfc
Byliśmy na zakupach. Prawie wszystko dla Hanuli kupione. Kupiliśmy krzesełko w ikei, może być tylko jest problem bo Hania jeszcze nie siedzi
I jak Aschlee szaleję ze słoiczkami, kupiliśmy 10 nowych mimo, że w domu było kilka
Ola a czym się teraz różni Twój poniedziałek od niedzieli? Wyobraź sobie, że takich osób duchów jest tu dużo dużo więcej...
Kama no sorry, jak jadą do kogoś w odwiedziny kto ma dzieci muszą się liczyć z tym, że nie będą one cicho Jak jeżdżę do koleżanek co mają dzieci to nie mam do nich pretensji, że się bawią Ostatnio byłam to dziecko rok starsze od Hani nawet jak spała to aż się trzęsło, żeby ją głaskać i co chwila zaglądała jej pod przykrycie zobaczyć czy ma stopy. Na szczęście się nie obudziła Ale nie raz zabawka spadła to Hanula oczy jak 5 zł
Caro dużo sił dla Ciebie Może jak nie ip to do gina idź? Niech sprawdzi czy wszystko ok?
Magmich pizza? My jedliśmy obiad w kfc
Byliśmy na zakupach. Prawie wszystko dla Hanuli kupione. Kupiliśmy krzesełko w ikei, może być tylko jest problem bo Hania jeszcze nie siedzi
I jak Aschlee szaleję ze słoiczkami, kupiliśmy 10 nowych mimo, że w domu było kilka
dorka1980000
Zaangażowana w BB
Olaolala a czy Twoja teściowa nie zauważyła, że dużo czasu spędzasz na forum BB? Może ona także niedługo postanowi "wyjsc z krzaczorów". A tak na poważnie dla mnie to forum to skarbnica wiedzy - pielęgnacja,karmienie,rozszerzanie pokarmów itp naprawdę cenne wskazówki Żałuje,że dopiero teraz postanowiłam napisać,ale pomimo cieszę sie że jednak przełamałam sie A ja jutro wybieram sie na słoiczków zakupy i czuje już w kościach,że też moge przyszaleć Dopiero próbowaliśmy marchewkę,brokuły,kalafior,dynie z ziemniaczkami i jabłuszko
NowaNatka
dorka zakupy sloiczkowe wciagaja my tez mamy spory zapasik
Bettina narobilas mi smaka z tym KFC
ktora z Was kozysta z przewijaka (nasadzanego na lozeczko)zastanawiam sie do ilu kg sa ?bo nasze pod ciezarem malego zaczelo wiginac sie
Bettina narobilas mi smaka z tym KFC
ktora z Was kozysta z przewijaka (nasadzanego na lozeczko)zastanawiam sie do ilu kg sa ?bo nasze pod ciezarem malego zaczelo wiginac sie
magmich
Właśnie Ola dla mnie każdy dzień taki sam dopiero jak mąż od rana w domu to sobie uświadamiam że minął kolejny tydzień. A ostatnio bardzo szybko mi uciekają.
Też macie wrażenie że w zimie dni się wleką a lato zawsze zleci raz dwa.
Dorka Ty mi tu Oli nie stresuj bo będzie musiała odciąć teściową od mediów.
Natka ja mam taki przewijak i nic się nie dzieje przy Laurze też miałam i służył do roku jak nie lepiej. Oczywiście wtedy już jej na nim nie kładłam tylko sadzała wycierałam po kąpieli i ubierałam.
PaniAg próbowałam sobie przypomnieć co mi zawsze na takie podrażnione gardło pomagało i to chyba było Tantum Verde a w ciąży używałam Sol Kids Gardło i też super działało.
Też macie wrażenie że w zimie dni się wleką a lato zawsze zleci raz dwa.
Dorka Ty mi tu Oli nie stresuj bo będzie musiała odciąć teściową od mediów.
Natka ja mam taki przewijak i nic się nie dzieje przy Laurze też miałam i służył do roku jak nie lepiej. Oczywiście wtedy już jej na nim nie kładłam tylko sadzała wycierałam po kąpieli i ubierałam.
PaniAg próbowałam sobie przypomnieć co mi zawsze na takie podrażnione gardło pomagało i to chyba było Tantum Verde a w ciąży używałam Sol Kids Gardło i też super działało.
beemik
Nowa Natka ja kp i normalnie przygotowuje kaszke z woda i podaje pare łyżeczek-zjada ze smakiem mam ta sama co magmich. Co do jabłuszka tez slyszalam, ze lepiej gotowane i zrobić z niego papke niż surowe-lepiej przyswajalane, a poza tym dziecko nie ma ząbków wiec jak to pogryzie? Chyba, ze chodzi o samo ciamkanie i ssanie ;-) ja mam taki przewijak na łozeczko, ale zakupilismy tez taki z Ikei i teraz bedziemy go uzywac, bo córcia coraz wieksza, bo ten nakładany za duzo miejsca zabiera dziecku,a nie chce mi sie go ciagle ściagac i zakładac.
Aschlee ja sie chetnie przyłacze do ćwiczeń, we dwójkę zawsze raźniej [emoji4] a co do zakupów ja nabyłam lampke z sówka, ma sensor-zapala sie, gdy dziecko płacze i mozna regulować nateżenie światła. Chcialam coś takiego, zeby w nocy nie rozbudzało, ale jednak oświetlało pomieszczenie.
U nas dziś były na kolacje szaszłyki z grilla mniam!:-))))
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Aschlee ja sie chetnie przyłacze do ćwiczeń, we dwójkę zawsze raźniej [emoji4] a co do zakupów ja nabyłam lampke z sówka, ma sensor-zapala sie, gdy dziecko płacze i mozna regulować nateżenie światła. Chcialam coś takiego, zeby w nocy nie rozbudzało, ale jednak oświetlało pomieszczenie.
U nas dziś były na kolacje szaszłyki z grilla mniam!:-))))
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
kamaa
Hej dorka.
Haha magmich tak, moja to rymowanki
NowaNatka na przewijak ostatniomkkadzie się mój starszak, ma. Jakieś 12_13 jg i jeszcze w daje radę.
Za długo "samotna" nie byłam. Ledwo to napisałam i starszak z płaczem się obudził...38,5 stopnia... Potem ryk bo podawalam munsyrop...potem obudził się Olo. Olo w miarę szybko zasnął, ale Leon za to zaczął gadac :/
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha magmich tak, moja to rymowanki
NowaNatka na przewijak ostatniomkkadzie się mój starszak, ma. Jakieś 12_13 jg i jeszcze w daje radę.
Za długo "samotna" nie byłam. Ledwo to napisałam i starszak z płaczem się obudził...38,5 stopnia... Potem ryk bo podawalam munsyrop...potem obudził się Olo. Olo w miarę szybko zasnął, ale Leon za to zaczął gadac :/
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dorka1980000
Zaangażowana w BB
Witamy sie poniedziałkowo. Moje dziecko poszło spac o 21.30,pobudka o 4 na jedzonko i od 6.30 nie śpimy,a przydałaby sie jeszcze z godzinka. NowaNatka w kwestii przewijaka nie pomogę,my mamy ale używamy go tylko w łazience po kąpieli-zawsze mi jakos wygodniej na łóżku. Magmich he he w takim razie juz nic nie piszę. kamaa zdrówka dla Leona