reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Mnie dzisiaj naszło na pierwsze rozszerzanie diety ;) nie chciało mi się gotować :pto mały dostał ze słoiczka marchew z jabłuszkiem :) dałam mu prawie 1/3 słoiczka. Jakoś za specjalnie się nie zachwycał:D.

Caro wypoczywaj i uważaj na siebie.

Mag dzik mnie wczoraj naszło na lampkę wina jak mały już spał. Ale nic w domu nie miałam :( i skończyło się na herbatce malinowej :D.

reklama
Anit wino-herbatka malinowa prawie to samo hmm... no cóż prawie robi różnicę;)

My popołudnie spędziliśmy w ogrodzie z kawką ciastem i karmi:) Teraz czekam aż się łazienka zwolni bo mam ochotę na prysznic. U nas było dzisiaj mało słonecznie ale aż 27 stopni nawet nie chce myśleć ile by było jak by jeszcze słońce grzało.

Edit:
Marzy mi się obejrzeć jakiś film od początku do końca. Wczoraj oglądałam kabarety i tak: końcówkę obejrzałam normalnie na 2 a początek jak się skończyło to dali zaraz powtórkę na TVP Rozrywka.

PaniAg wyjątkowo Leon wczoraj był normalny... Ale rodzina ma o nim swoją opinię :( i to jego chrzestny.. ja mam być u nich chrzestna... Ich starsza córka boi się Leon, bo on każda dziewczynę musi przytulić i pocałować na dzień dobry, czasem jej zabierze jakąś zabawkę, wczoraj dawał jej chrupki do buzi to ona się prawie rozpłakała... W dodatku Leon jest energiczny i co oni uspili młodszą to Leo coś powiedział głośniej, albo stuknął i już źle bo obudziles dzidzie! No koszmarne dziecko w ich opinii :( nie siedzi w kącie i nie układa po cichu puzzli jak ich starsza (3latka) :(

A Olaf dostał od chrzestnej pamiątkę srebna i do tego Stosik ubranek. Od chrzestnego 200zl. I wg mnie idealnie.

Leon dostał od chrzestnej zabawki (taki misio grający) i krzesełko do karmienia, a od chrzestnego 300zl i srebna pamiątkę.

My chyba pomyślimy o złotym łańcuszku. Nie wiem nawet ile teraz kosztują łańcuszki :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Kama złoto teraz w cenie.
Proszę pokaż i 3 latka który siedzi cicho w kącie i sam się bawi. To moja za 1,5 mc kończy 6 a wszędzie jej pełno i cicha też nie jest. Na szczęście Eri w przywykła i nie wybudza się przy każdym wrzasku.

Mąż do pracy, a ja klade się z książką. Sama w łóżku!!! Szok, nawet Olo u siebie! a
1469388733382.jpg

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469388733382.jpg
    1469388733382.jpg
    81,5 KB · Wyświetleń: 172
Witam. Chyba najwyższy czas i ostatnia szansa na"wyjście z krzaczorów" Mam nadzieje,że bede mogła oficjalnie przyłączyć sie do Was - bo tak mniej oficjalnie to jestem od samego poczatkuTylko jakoś nigdy nie było dobrego momentu,zeby sie przedstawixMam na imię Dorota,mam 31 lat, dwójkę dzieci-synek urodzony 27 lutego:-) Za pare dni kończymy 5 msc-obecnie jesteśmy na rozszerzaniu diety-powoli zaczęliśmy od warzyw i nawet idzie ladnieOgólnie jesteśmy na pepti,gdyż mieliśmy objawy skazy białkowej...mamy od paru dniu dwie jedynki-przeszliśmy to w miarę lagodnieMAM WIELKĄ NADZIEJE ZE PRZYJMIECIE MNIE JESZCZE

reklama
witaj Dorka;)!ja tez pisze na tel wiec czesto sa u mnie literowki;)
dziewczyny nawet nie nadrobie was dzis ;(
Karol dzis w dzien mial drzemki po 10min a teraz dopadla go bezsenosc I lezy w lozku zmieczony kolo mnie;(

Do góry