reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Mnie dzisiaj naszło na pierwsze rozszerzanie diety ;) nie chciało mi się gotować :pto mały dostał ze słoiczka marchew z jabłuszkiem :) dałam mu prawie 1/3 słoiczka. Jakoś za specjalnie się nie zachwycał:D.

Caro wypoczywaj i uważaj na siebie.

Mag dzik mnie wczoraj naszło na lampkę wina jak mały już spał. Ale nic w domu nie miałam :( i skończyło się na herbatce malinowej :D.

reklama
Anit wino-herbatka malinowa prawie to samo hmm... no cóż prawie robi różnicę;)

My popołudnie spędziliśmy w ogrodzie z kawką ciastem i karmi:) Teraz czekam aż się łazienka zwolni bo mam ochotę na prysznic. U nas było dzisiaj mało słonecznie ale aż 27 stopni nawet nie chce myśleć ile by było jak by jeszcze słońce grzało.

Edit:
Marzy mi się obejrzeć jakiś film od początku do końca. Wczoraj oglądałam kabarety i tak: końcówkę obejrzałam normalnie na 2 a początek jak się skończyło to dali zaraz powtórkę na TVP Rozrywka.

PaniAg wyjątkowo Leon wczoraj był normalny... Ale rodzina ma o nim swoją opinię :( i to jego chrzestny.. ja mam być u nich chrzestna... Ich starsza córka boi się Leon, bo on każda dziewczynę musi przytulić i pocałować na dzień dobry, czasem jej zabierze jakąś zabawkę, wczoraj dawał jej chrupki do buzi to ona się prawie rozpłakała... W dodatku Leon jest energiczny i co oni uspili młodszą to Leo coś powiedział głośniej, albo stuknął i już źle bo obudziles dzidzie! No koszmarne dziecko w ich opinii :( nie siedzi w kącie i nie układa po cichu puzzli jak ich starsza (3latka) :(

A Olaf dostał od chrzestnej pamiątkę srebna i do tego Stosik ubranek. Od chrzestnego 200zl. I wg mnie idealnie.

Leon dostał od chrzestnej zabawki (taki misio grający) i krzesełko do karmienia, a od chrzestnego 300zl i srebna pamiątkę.

My chyba pomyślimy o złotym łańcuszku. Nie wiem nawet ile teraz kosztują łańcuszki :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Kama złoto teraz w cenie.
Proszę pokaż i 3 latka który siedzi cicho w kącie i sam się bawi. To moja za 1,5 mc kończy 6 a wszędzie jej pełno i cicha też nie jest. Na szczęście Eri w przywykła i nie wybudza się przy każdym wrzasku.

Mąż do pracy, a ja klade się z książką. Sama w łóżku!!! Szok, nawet Olo u siebie! a
1469388733382.jpg

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469388733382.jpg
    1469388733382.jpg
    81,5 KB · Wyświetleń: 178
Witam. Chyba najwyższy czas i ostatnia szansa na"wyjście z krzaczorów" Mam nadzieje,że bede mogła oficjalnie przyłączyć sie do Was - bo tak mniej oficjalnie to jestem od samego poczatkuTylko jakoś nigdy nie było dobrego momentu,zeby sie przedstawixMam na imię Dorota,mam 31 lat, dwójkę dzieci-synek urodzony 27 lutego:-) Za pare dni kończymy 5 msc-obecnie jesteśmy na rozszerzaniu diety-powoli zaczęliśmy od warzyw i nawet idzie ladnieOgólnie jesteśmy na pepti,gdyż mieliśmy objawy skazy białkowej...mamy od paru dniu dwie jedynki-przeszliśmy to w miarę lagodnieMAM WIELKĄ NADZIEJE ZE PRZYJMIECIE MNIE JESZCZE

reklama
witaj Dorka;)!ja tez pisze na tel wiec czesto sa u mnie literowki;)
dziewczyny nawet nie nadrobie was dzis ;(
Karol dzis w dzien mial drzemki po 10min a teraz dopadla go bezsenosc I lezy w lozku zmieczony kolo mnie;(

Do góry