reklama
NowaNatka
Fanka BB :)
hej.
caro jak sie czujesz?
Aschle no wlasnie,nie pamietam kiedy novaspace soe odzywala
Co o tych indywidualnosci za krzaczkow -my sie zapominamy i piszemy na luzie a nie wiadomo kto sie tam ukrywa;\z niecierpliwoscia czekam na zamkn watek
teraz czas na kawke
caro jak sie czujesz?
Aschle no wlasnie,nie pamietam kiedy novaspace soe odzywala
Co o tych indywidualnosci za krzaczkow -my sie zapominamy i piszemy na luzie a nie wiadomo kto sie tam ukrywa;\z niecierpliwoscia czekam na zamkn watek
teraz czas na kawke
Carolajna32
Nowa lepiej, dzięki.
Leżymy z młodym w łóżku.
Niedługo pojadę do pracy ale zero fizycznej.
Kawka mi sie marzy ale wstać nie mam siły.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Leżymy z młodym w łóżku.
Niedługo pojadę do pracy ale zero fizycznej.
Kawka mi sie marzy ale wstać nie mam siły.
dorka1980000
Zaangażowana w BB
Heh widzę,że moje wyjście z krzaczorów wywołało większa falę spekulacji,że więcej tam moze siedzieć podczytujacych. My wlasnie wróciliśmy zakupiłam pare słoiczków tzn troche więcej niż paręale tyle tych różności,że i to i tamto trzeba było zakupićWkleilabym nawet zdjęcie ale nie mam pojęcia jak z telefonu to zrobic
dorka1980000
Zaangażowana w BB
Jenot chyba miałam duuuże te krzaczory i nie było mnie widać
betula
widzę, że coraz to liczniejsze towarzystwo z krk i okolic! fajnie, bo do tej pory strasznie osamotniona się tu czułam, jeśli chodzi o te kwestie..
mi tam ŚDMy odpowiadają, jak najbardziej, bo mąż wziął urlop, co by tego koszmaru komunikacyjnego nie musiec przeżywać :]
mi tam ŚDMy odpowiadają, jak najbardziej, bo mąż wziął urlop, co by tego koszmaru komunikacyjnego nie musiec przeżywać :]
Carolajna32
U nas wczoraj chrupki wieczorem były, za każdym razem jest płacz jaksię coś kończy.Caro bidulko :/
My dzis przetestowalysmy chrupki co prawda niby od 8 miesiaca ale ile radosci bylo i oczywiscie placz jak sie skonczyla
Słoiczki dalej ble. Wczoraj zjadł 1 łyżeczkę ))
Na wszystko inne buzię otwiera
Aaa no i dzisiaj mamy 6 miesięcy
reklama
dorka1980000
Zaangażowana w BB
Jeszcze mam pytanko odnośnie soków-kupiłam kilka smaków, ale nie wiem czy jak zacznę dawać soki to nie będzie królewicz chciał pić wody-jak to jest u Was?Pijecie i soki i wodę???