reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
bozenka zwonilam do gina i mowil ze jak sie nie nasila bol to mam lezec a jak bedzie sie nasilac tona pogotowie ale on nie sadzi ze ze tood szyjki bo mialam tez zapalenie pochwy i dal mi na to leki . Tylko meczy mnie te napiecie wybrzuszenie w podbrzuszu hmm bo az misie brzuch wykrzywia jak mam napiecie alw nie boli.
Jadzka ja tez nic nie czulam przez pare dni a teraz gdy sie nachyle to czuje npiecie w podbrzuszu

NowaNatka jeśli masz wątpliwości to lepiej sprawdzić, każda z nas odczuwa wszystko w innym czasie i w inny sposób, więc ciężko tak określić co się dzieje u Ciebie... Ja bym poszła do lekarza, jeżeli coś Cię niepokoi albo chociaż zadzwoń.
Napięcie to mam cały czas, a jednego dnia ze zmęczenia w szpitalu to miałam twardy jak kamień i czułam jakby miało mi coś wypaść normalnie...trzeba się oszczędzać, teraz to takie atrakcje będą coraz częściej...

Ostatnia edycja:
Cieszyłam się ze plecy puściły juz a tu dupa przy chodzeniu boli :-( wiecie co mi się wydaje ze mi bandziorek wyskoczył większy nawet mąż domnie ze nooo brzuszek z dnia na dzień większy ;-) ale dzisiaj to sama zauważyłam

reklama
Witajcie:)
Tez jestem przyszłą lutową mamą termin mam na 4.02 :) nigdy nie udzielałam sie na forum, ale teraz wlasnie mam mały problem i postanowilam napisać do Was z zapytaniem (dałam tez na ogólne, ale weszłam Was poczytać i akurat chyba aktualny temat mnie dotyczy) mam nadzieje, ze któraś z Was bedzie w stanie pomoc :)
Moze niepotrzebnie panikuje.
Jestem w 18t3d ciąży, od praktycznie samego początku jestem na luteinie 2 razy dziennie dopochwowo. Zawsze wchodziła gładko nie czułam niczego pod palcem, od wczoraj przy aplikacji czuje u góry twarde gulki. Czy to moze byc ujście szyjki? Czy mogło sie obniżyć? Czy ktos co stosuje luteinę tez tak wyczuwa? Boje sie skracania szyjki... Jedyne z ewentualnych boli to wieczorem mam lekko twardy brzuch, ale widze ze nie tylko ja. Wizytę miałam w poniedziałek i lekarz nic nie mówił, ale usg miałam przez brzuch wiec dł szyki nie badał :(

Do góry