reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Milenia zazdroszczę ja do czwartku zwariuje ;(

Madziolina ja juz reż nic nie czuje nawet piersi ledwo ledwo

Dziewczyny zazdroszczę wam ruchów dziś jak się obudziłam leżałam spokojnie i starałam się coś wyczuć ale niestety :( w pewnym momencie sobie myślę oooo chyba to to ale w końcu stwierdziłam ze mam wybujala wyobraźnię;) u mnie 12 +2

Cześć szmokuss ja czekam na wyniki badań i 1 sierpnia do endokrynologa bo też ma podejrzenia co do hashimoto póki co jodid 100

Landrynko kochana czekam na wieści co u ciebie jak juz sobie wszystko poukładać :*

Bozienko ja dziś otwieram chleb i mówię ale śmierdzi ... nikt nie czuł a ja się go noe tknelam bo mi si3 podejrzany wydawał

Ktoś pytał o tabletki to ja całą garść mam;)
Jodid 100
Magnez 3 razy dziennie
Luteina 2x dziemię
Folik który mam brać aż mi się opakowanie skończy ;)
I witaminy ogólne mama plus czy jakoś tak

Hej dziewczyny,
Witaj Szmokuss, tylko się cieszyć, że ciąża przebiegadobrze.
Milenia zazdroszczę , że już znasz płeć, kto wie, może jateż poznam na genetycznym, chociaż pewnie nie będę do tego się bardzoprzywiązywać, bo wiadomo jak to jest z tym wczesnym wyznaczaniem płci.
Jadźka ja biorę Femibion Natal 1, teraz będę przechodzić na2.
Madziolina, ja od początku mało co czuję i mało co mnieboli, czasami jak się źle położyłam to poczułam piersi albo jakieś delikatneciągnięcie, ale generalnie cieszę się, że wszystko jest dobrze.

Bozienka, dziękuje za wyniki, wieczorem wejdę na kompa i tam otworze załącznik.

Jadzka, miałam wrażenie ze z dziewczynka mi będzie łatwiej... Będę miała okazje sprawdzić czy córa czy syn jest łatwiejszy w obsłudze.
Zanim mi lekarz powiedział płeć sama widziałam te wielkie jajeczka ;) raczej nie znikną
Witaminy na razie biorę tylko kwas foliowy, ale już mam kupione Pregna plus i feminatal Classic i za tydzień zacznę je brać jakoś na zmianę

Dziewczyny farbowalyscie juz wlosy? Macie jakieś sprawdzone w miarę bezpieczne farby?

reklama
Do góry