reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Solla no nie! Kurcze,długo na te opony musicie czekać. Myśmy mieli taką sytuację,ale nas scholowali na pierwszy lepszy warsztat i oponę wymienili. Mąż by to sam zrobił,ale samochód był zbyt upakowany i to była zima,a kolo od strony autostrady. Straciliśmy wtedy tylko pół dnia. Kochana,trzymam kciuki,żebyście mogli jak najszybciej jechać dalej!

reklama
Cześć Dziewczyny, ja już po usg prenatalnym.
Trisomia 21 1:1371
Trisomia 18 1:4464
Trosomia 13 mniej niż 1:20000
Krew tez badalam, ale wyniki dopiero za tydzien. Ponoć wyglada to prawidłowo... Sama nie wiem co p tym myślec.
Przeziernosc Karkowa raz 1,9 raz 2,1 zależnie jak sie obrócił. Znamy już płeć, to CHŁOPCZYK :)
Niektóre dziewczyny pytały czy to badanie dowcipne czy brzusznej. U mnie już brzuszne było :)

Milenia umnie tez brzuszne lekarz mówił ze to badanie robi się przez brzuch :-) fajnie ze juz wiesz kogo masz pod serduszkiem hehe ja tam na 100 % jeszcze nie wiem

Milenia wyniki ok! Super!
Mi w pierwszej ciazy robil dopochwowo, a teraz pewnie bedzie przez brzuch.
Jeju mi sie caly czas wydaje, ze powinnam czuc brzuch, a ja nic, jak bym w ciazy nie byla

Jestem w lekkim szoku, ze to synek. Muszę sie nastawić :)
Bozienka, podalas gdzieś może swoje wyniki? Chciałabym sie jakoś odnieść do tych swoich.

Madziolina, ja już czuje ruchy, ale to moje jest większe niż wynikałoby z OM, wiec u mnie wszystko szybciej. Ma już 64 mm.

reklama
Betula 12 tydzień i 6 dzień wychodzi ze wszystkich badań. Od razu mowię ze ruchy sa b. delikatne i tylko wieczorem gdy leżę na wznak :) jakbym nie przeżyła to bym nie uwierzyła, ze tak wcześnie cos czuć :)

Do góry