reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja mam 11tydz i 4dzien, i moze powinnam sie cieszyc, ze nic mnie nie boli, nie kluje, czekam na jakies ciagniecia w brzuchu itp, a tu nic, ale moze nie powinnam panikowac tylko sie cieszyc?
Cześć dziewczyny, dołączam do Was [emoji4] termin 26.02, przeglądam Wasze zdj i już takie duże te Dzidzie a ja dopiero 8t 3d, kolejną wizytę mam na 10.08 i już świruję, bo czuję się w tej ciąży lepiej niż przed [emoji5]️ bolą piersi i jestem wrażliwa na zapachy a poza tym chyba wszystko ok. Mam stwierdzone Hashimoto i biorę letrox 50, do tego duphaston 2x1 i witaminy. W 7 tyg maleństwo FHR 157 [emoji177][emoji4]
Bozienka24
Szmokuss cześć rozgosc się :-)
Landrynka80
Czesc dziewczyny. U mnie ok. Zaczynam wracać do życia. Czyli czas na robote.
Solla następnym razem pisz do mnie. Mamy wielu znajomych w branży transportowej. Wiec opona się by znalazła w miare szybko.
Cieszę się ze u was wszystko ok. I trzymacie się w dwupakach. Oby tak dalej.
Ja na chwile zniknę.... Serio pisze. Musze cos ze sobą zrobić.... Zamierzam poszukać nowego zajęcia i mc zucic w holerke....milego dnia.
Solla następnym razem pisz do mnie. Mamy wielu znajomych w branży transportowej. Wiec opona się by znalazła w miare szybko.
Cieszę się ze u was wszystko ok. I trzymacie się w dwupakach. Oby tak dalej.
Ja na chwile zniknę.... Serio pisze. Musze cos ze sobą zrobić.... Zamierzam poszukać nowego zajęcia i mc zucic w holerke....milego dnia.
Bozienka24
Landrynka zaglądaj do nas pisz opowiadaj . Zmiany są potrzebne życzę oby było wszystko ok :-)
novaspace
Magda ; Gwiazdeczka dziękuję za dobre słowo :*
Staram się cieszyć ciążą, choć nie będę kłamać że więcej się przejmuje,
jestem ciągle w stresie...
milena gtatuluje chłopczyka ;]
szybko znasz płeć. Ja choć ufam mojej lekarce, ostatnio myliła się co do płci,
a uważam że skoro lekarz nie jest pewny to nie powinien mówić
madziolina ja mam podobnie, czasem czuję się jakbym miała lekkie wzdęcie ale nic poza tym
szmokuss Cześć, mam termin na ten sam dzień
Landrynka ;* jeszcze nie napisałam że przykro mi, wiem co czujesz. Jesteś bardzo dzielna
Staram się cieszyć ciążą, choć nie będę kłamać że więcej się przejmuje,
jestem ciągle w stresie...
milena gtatuluje chłopczyka ;]
szybko znasz płeć. Ja choć ufam mojej lekarce, ostatnio myliła się co do płci,
a uważam że skoro lekarz nie jest pewny to nie powinien mówić
madziolina ja mam podobnie, czasem czuję się jakbym miała lekkie wzdęcie ale nic poza tym
szmokuss Cześć, mam termin na ten sam dzień
Landrynka ;* jeszcze nie napisałam że przykro mi, wiem co czujesz. Jesteś bardzo dzielna
Jadźka
mama 2 synów
milenia super że ok. A dlaczego jesteś w szoku że chłopiec?
madziolina ja też żadnych ciągnięć ani nic takiego nie czuje
szmokuss witaj
solla przerąbane współczuje strasznie długo musicie czekać
widać że szybciej się chłopcy ujawniają
madziolina ja też żadnych ciągnięć ani nic takiego nie czuje
szmokuss witaj
solla przerąbane współczuje strasznie długo musicie czekać
widać że szybciej się chłopcy ujawniają
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Kurcze wy juz ruchy czujecie. Wow!!
Szmokuss ja też z hashi !
Milenia - ja w poprzedniej ciazy tez bylam na prenatalnym, mialam dowcipne i chlopak mial być
na polowkowym juz dziewucha jak ta lala! Dodam ze na bdb sprzecie mialam.robione! Wiec nie do konca bym.sie nastawiala
ale gratki tak czy siak! 
Ja to.dop.karte ciąży bede w srode zakladac.
Szmokuss ja też z hashi !
Milenia - ja w poprzedniej ciazy tez bylam na prenatalnym, mialam dowcipne i chlopak mial być
Ja to.dop.karte ciąży bede w srode zakladac.
reklama
Bozienka24
Naszło mnie na coś słodkiego wiec poszłam do sklepu kupiłam sobie andruciki w czekoladzie które zawsze sobie jadłam i co się okazało są gorzkie i nie dobre :-( oczywiście tylko dla mnie