reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

A umnie jak narazie ruchy są bardzo ale to bardzo nie regularne :-( czasami jest tak ze nic nie czuje przez cały dzień i na drugi raz i to delikatnie a raz jest co chwile ;-) milenia to są moje wyniki

Załączniki

• 1437386854541.jpg
    1437386854541.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Ja mam 11tydz i 4dzien, i moze powinnam sie cieszyc, ze nic mnie nie boli, nie kluje, czekam na jakies ciagniecia w brzuchu itp, a tu nic, ale moze nie powinnam panikowac tylko sie cieszyc?

Cześć dziewczyny, dołączam do Was [emoji4] termin 26.02, przeglądam Wasze zdj i już takie duże te Dzidzie a ja dopiero 8t 3d, kolejną wizytę mam na 10.08 i już świruję, bo czuję się w tej ciąży lepiej niż przed [emoji5]️ bolą piersi i jestem wrażliwa na zapachy a poza tym chyba wszystko ok. Mam stwierdzone Hashimoto i biorę letrox 50, do tego duphaston 2x1 i witaminy. W 7 tyg maleństwo FHR 157 [emoji177][emoji4]

Czesc dziewczyny. U mnie ok. Zaczynam wracać do życia. Czyli czas na robote.

Solla następnym razem pisz do mnie. Mamy wielu znajomych w branży transportowej. Wiec opona się by znalazła w miare szybko.

Cieszę się ze u was wszystko ok. I trzymacie się w dwupakach. Oby tak dalej.

Ja na chwile zniknę.... Serio pisze. Musze cos ze sobą zrobić.... Zamierzam poszukać nowego zajęcia i mc zucic w holerke....milego dnia.

Magda ; Gwiazdeczka dziękuję za dobre słowo :*
Staram się cieszyć ciążą, choć nie będę kłamać że więcej się przejmuje,
jestem ciągle w stresie...

milena gtatuluje chłopczyka ;]
szybko znasz płeć. Ja choć ufam mojej lekarce, ostatnio myliła się co do płci,
a uważam że skoro lekarz nie jest pewny to nie powinien mówić

madziolina ja mam podobnie, czasem czuję się jakbym miała lekkie wzdęcie ale nic poza tym

szmokuss Cześć, mam termin na ten sam dzień ;)

Landrynka ;* jeszcze nie napisałam że przykro mi, wiem co czujesz. Jesteś bardzo dzielna

milenia super że ok. A dlaczego jesteś w szoku że chłopiec?

madziolina ja też żadnych ciągnięć ani nic takiego nie czuje

szmokuss witaj

solla przerąbane współczuje strasznie długo musicie czekać

widać że szybciej się chłopcy ujawniają

Kurcze wy juz ruchy czujecie. Wow!!

Szmokuss ja też z hashi !

Milenia - ja w poprzedniej ciazy tez bylam na prenatalnym, mialam dowcipne i chlopak mial być ;) na polowkowym juz dziewucha jak ta lala! Dodam ze na bdb sprzecie mialam.robione! Wiec nie do konca bym.sie nastawiala ;) ale gratki tak czy siak! ;)

Ja to.dop.karte ciąży bede w srode zakladac.

reklama
Naszło mnie na coś słodkiego wiec poszłam do sklepu kupiłam sobie andruciki w czekoladzie które zawsze sobie jadłam i co się okazało są gorzkie i nie dobre :-( oczywiście tylko dla mnie

Do góry