reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny, że jesteście ze mną

Powiem Wam,że jak rozmawiałam z tą babką przez telefon, to mi się taka nie miła wydawała. Byłam pewna,że pójdę i mnie szybko zbyje, bo przecież jestem nadprogramowym pacjentem. Jak weszłam i ja zobaczyłam, to nie mogłam uśmiechu powstrzymać. Powiedziałam jej od razu,że ją pamiętam, bo mi bardzo pomogła. Ona do mnie to samo....uwierzcie,że jakby mi ktoś ze 20kg z serca zabrał. Wszystko wiedziała, kojarzyła każdego lekarza. Widziała,że trzeba szybko działać. Nie była taka nienaturalnie "słodka". Konkretna i rzeczowa, ale gadała ze mną jakby mnie już od dawna znała. Powtórzyła mi kilka razy, że mnie z tym samej nie zostawi. Dawno nie byłam tak pozytywnie zaskoczona. Teraz będę się stresować, czy uda się szybko to spotkanie zorganizować, ale jestem dobrej myśli :sorry:

Madziu ciesze się ze trafiłaś zarówno wcześniej jak i teraz na osoby które potraktowały na poważnie twój problem i priorytetowo a nie ze cie zbyli jak to często bywa:* trafić na takie osoby to jak wygrać w totka:*

Ostatnia edycja:
Madzia, szczęście, że na Nią trafiłaś, na pewno będzie "dobrym duchem" tej ciąży :) Jak ktoś zna sprawę od podszewki to zupełnie inaczej do tego podchodzi. Tylko się cieszyć :)))
Co do tej płci mojego maleństwa... Lekarz jak tylko najechał między nóżki to już wiedziałam, nic nie musiał mówić ;) Ale w końcu się odezwał.. powiedział, że nie mówi jak nie jest pewien, że nie będzie ludziom głowy zawracał, ale w tym wypadku jest na 90% pewny, że to chłopiec. Jak sobie pomyślę, kiedy doszło do zapłodnienia to wszystko się zgadza. Mówicie, że szukać jeszcze imienia dla dziewczynki? ;)

Niech te upały miną... proszę.. Tak jak kochałam słońce, tak teraz już mam go po kokardy. Chciałabym się przejść do Rossmanna, żeby wybrać jakąś farbę do włosów, bo wyglądam jak siódme nieszczęście. Dobrze, że siwe jeszcze się nie uwidaczniają...

Milenia ja tez widziałam jak tylko najechał głowica i lekarz tez widział ale na tym etapie ciężko określić bo wyglądają praktycznie tak samo ;-) mi też powiedział ze chyba chłopak ale nie na 100 % wiec tak zbytnio tego nie biorę do siebie nawet jak by powiedział ze to pewne . A tak wyglądają narządy

Załączniki

• 1437418251835.jpg
    1437418251835.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 39
Hej dziewuszki. Dopiero pisze, bo teściowa marudzila, że co ja w tej komórce tak siedzę zamiast z nią gadać :wściekła/y: zostaje tu do jutra, kupiłam sobie buciki i taką narzutke-kardigan z bluzowego materiału i skorzanymi rękawami i super brzuszek opatulam dookoła.
Ja właśnie skończyłam kuracje heviranem na opryszczke i oprycha się nie rozwinęła a dzisiaj na nowo :angry: gin każe mi brać do 2 tygodni ten heviran. Magda_z_uk mi tesciiwa dala dziś miód propolisowy robiony samodzielnie na opryszczke mogę dać przepis jak masz dostęp do propolisu w kroplach :-)
szmokuss witaj :happy:
jadzka ja pregna plus biorę i pregna dha co 3 dzień
Magda_z_uk dobrze, że się Tobą zajęli. Czekam na dalsze wiesci:tak:
mileniagratki z wizyty i chłopa w domu:happy:

reklama
Do góry