reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam się, cały weekend po za domem. Wczoraj mnie położna namierzyła że muszę gr krwi powtórzyć więc jutro znowu na pobranie masakra po ostatnim mam mega siniora.
Zaraz do dentysty :-(

Aschlee
jak się czujesz? Trzymam kciuki

gwiazdeczka ja teraz też się czuje "normalnie" :-D

Solla udanych wakacji i wypoczywaj ile się da

Magda dobrze pamiętam że dzisiaj wizyta z położną?

reklama
Jadzka ja ogolnie czuje sie ok. Krwawienie przeszlo w plamienie i na razie jest.Dzis maz po pracy jedzie po skierowanie na to USG blizny bo spokoju nie chca mi z tym dac.No i w piatek wizyta w klinice i zobaczymy jak ocenia ta nieszczesna blizne...

Hej Dziewczyny

troszkę mnie nie było, dużo leżałam i nie wczodziłam na forum. W poprzedni wekeend nie było ciekawie, w niedziele znów pootowie,krwawiłam, i jak pojawił się skrzep to myślałam że poroniłam :(

Ale okazało się że z dzieckiem dalej ok, nawet się nie obniża, a powodów krwawienia nie znają.,,

Ale, na szczęście to była ostatnia odpukać taka sytuacja bo do dzisiaj nie plamię zupełnie nic. Jem jeszcze progesteron, wizytę mam w piątek

Widzę że u Was do przodu, niektóre znają płeć, ja też chce znać jak najwcześniej. Mam cichą nadzieję że dziewczynka, moja mama też tak twierdzi. Dziewczynki są silniejsze i dlatego się utrzymała, nie wiem ile w tym racji, no i oczywiście pragnę by było zdrowe...
ale dla dziewczynki mam już imię. Może nie powinnam, by nie zapeszyć, ale chyba już dość dołowania, psychicznie czuję się tym wszystkim wyczerpana :-(

Miłego dnia, ja dzisiaj czuję się dobrze, tylko mdłości, ale da się przeżyć

Aschlee przynajmniej może będziesz wiedziała coś więcej

Novaspace mi też tak mówią że będzie dziewczynka bo silniejsze ciekawa jestem

Zapomniałam Wam napisać że mój młody wczoraj na działce rozcharatał sobie dziąsło o wiadro po prostu upadł na nie ale się krew lała i teraz ma niezłą szrame i 2 jedynki się ruszają

Witam wszystkie :) u mnie punkt krytyczny nastał hehehe ;) zimno się zrobiło dzinsy wciskam i się nie zapielam... tzn pod brzUchem tak ale co się będę cisnąć;) mąż się ze mnie śmieje a mi nie tak do śmiechu bo w zimie gorzej z luźnymi ciuchami będzie...

Hej dziewczyny, poczatek wakacji-porazka.Mielismy jechac do Polski I wyruszylismy wczoraj.Oczywiscie samochodem-mamy olbrzymiego psa I zawsze mnóstwo rzeczy ktore musimy zabrac.Wyobrazcie sobie, ze pekla nam opona.Jestesmy w Belgii.Probowalismy cos dzisiaj zalatwic ale opony beda najwczesniej na czwartek. A wiec mamy przymusowe wakacje na polu campingowym :-(

Solla ups nie dobrze a to macie jakieś specjalne auto ze opona dopiero na czwartek ? Dziwne . Kochana odpoczniesz sobie pozwiedzacie będzie fajnie ;-)

Dzień dobry dziewczyny :-)

Dziś ma niby zadzwonić do mnie ta położna co z nią w czwartek rozmawiałam,kiedy mam przyjść,ale czuję w kościach,że nie zadzwoni. Jutro wraca moja z urlopu. Jak do niej zadzwonię,to lepiej niech mnie szybko przyjmie,bo inaczej w końcu skarga pójdzie.

Emka masz absolutną rację. Oby żadna z nas nie musiała przechodzić tak trudnych rzeczy. Takie historie nie powinny się dziać nigdy. Nikomu. Bądźmy zatem dobrej myśli :tak:

Nova myślałam wczoraj wieczorem o Tobie. Dobrze,że napisałaś. Mam nadzieję,że i u Ciebie te krwawienia to nic poważnego. Uważaj na siebie i pisz co u Ciebie czasami :happy:

Aschlee jestem ciekawa co z tą blizną u Ciebie. Koniecznie daj znać po badaniu. Trzymam kciuki,żeby było wszystko ok :tak:

Jadzia o rety! Współczuję synkowi. Oby nic mu nie było :sorry:

Kropek ja w okresie jesienno zimowym jednak bez wygodnych jeansów ciążowych nie wyobrażam sobie życia ;-)

Kochane,piszcie co u Was. Coś Mileni znowu ostatnio długo nie ma :confused:

Miłego dnia! Ja mam męża cały tydzień w domu. Jupiiiii :-)

reklama
Narzekalam, ze czuje sie dobrze to mam za swoje.. Wczoraj wymioty i dzis od rana taka sennosc jak nigdy :(

Magda przeczytalam Wasza historie i poplakalam sie :( nie moge sobie wyobrazic przez co przeszliscie, jestes bardzo silna kobieta kochana, zapalam swieczke dla Kaji
[*] :*
Kropku najwzysza pora kupic ciazowe ciuchy :)
Jadzka moja kolezanka opowiadala mi jak raz jechala ze swoja siemioletnia corka autem i ta sobie wyrwala kiwajacego zeba, mowila, ze wrzask byl taki, ze sie zatrzymala z miejsca obrocila sie do tylu i jedyne co zobaczyla to krew, krew i jeszcze wiecej krwi. Dziewczynki nie dalo sie uspokoic wiec pojechaly do lekarza, mowila, ze cudem uniknela wypadku tylko po to aby sie dowiedziec, ze to krwawice dziaslo od urwanego zeba :o
Novaspace ja imie dla dziewczynki mam wybrane od dawien dawna. Nie doluj sie, ciesz sie ciaza, wszystko bedzie dobrze :*
Ashlee w sumie dobrze, niech wszystko sprawdza i sie upewnia, ze wszystko jest ok :*

Do góry