reklama
Magdalena777
Fanka BB :)
Haruna to ja już jakiś czas temu pisałam ze to nie sab simplex jest cudowny tylko dawkowanie go w porównaniu do norm polskich. Dlatego zamowilam espumisan a dawkowanie z ulotki niemieckiej.
anit80
Co tam u Ciebie Kamisia
Moja waga z samego rana mnie zdenerwowała, chyba się zepsuła od ponad tygodnia ( a może nawet więcej) pokazuje tę samą wagę a do zrzucenia zostało mi 5-6 kg . Zaraz po świętach ruszam na fitness , no nie ma innego wyjścia . Pokonam ją
Jeszcze plamię ale już delikatnie. Pewnie jak skończę to zaraz okres dostanę
Jak na razie zapowiada się piękna pogoda, słoneczko świeci , w planach bardzo długi spacer
Moja waga z samego rana mnie zdenerwowała, chyba się zepsuła od ponad tygodnia ( a może nawet więcej) pokazuje tę samą wagę a do zrzucenia zostało mi 5-6 kg . Zaraz po świętach ruszam na fitness , no nie ma innego wyjścia . Pokonam ją
Jeszcze plamię ale już delikatnie. Pewnie jak skończę to zaraz okres dostanę
Jak na razie zapowiada się piękna pogoda, słoneczko świeci , w planach bardzo długi spacer
Magdalena777
Kamisia chyba dzisiaj do szpitala idzie z tego co pamiętam. Czekamy na wiesci.
Carolajna też proszę o namiar na te krople
Moj Antos obil wczoraj rekord. Jak zasnal wczoraj o 15, tak go obudzilam po 18 na jedzenie (jadl przez sen) i okolo 19 znowu spac, obudzil sie okolo 22 znowu na jedzenie i obudzil sie dopiero o 1:30 oczywiscie na jedzenie i nie spal do 3:30 tylko sobie lezal grzecznie myslalam, ze noc bedzie tragiczna po takiej ilosci snu no i o tak poznej porze.
Kamisia trzymam kciuki za Ciebie, zebys miala piekny prezent na Dzien Kobiet
Czy któraś z Was może polecić jakiś suplement diety na wypadajace wlosy? Oczywiscie dla kp. Bo czuje, ze jeszcze chwila i bede musiala zainwestowac w peruke
Moj Antos obil wczoraj rekord. Jak zasnal wczoraj o 15, tak go obudzilam po 18 na jedzenie (jadl przez sen) i okolo 19 znowu spac, obudzil sie okolo 22 znowu na jedzenie i obudzil sie dopiero o 1:30 oczywiscie na jedzenie i nie spal do 3:30 tylko sobie lezal grzecznie myslalam, ze noc bedzie tragiczna po takiej ilosci snu no i o tak poznej porze.
Kamisia trzymam kciuki za Ciebie, zebys miala piekny prezent na Dzien Kobiet
Czy któraś z Was może polecić jakiś suplement diety na wypadajace wlosy? Oczywiscie dla kp. Bo czuje, ze jeszcze chwila i bede musiala zainwestowac w peruke
PaniAg
Witam, ja juz bez szwow po cc. Tak sie balam a zero bólu. I w koncu po tygodniu wyszlam z domu. Mały spal i pilnowal go tatus. W nocy tez nawet pospal.
Za to luszczy sie dziecko niesamowicie. I dalej ryk gdy ma tylko gola dupcie. Pampers na dupci i po krzyku. Wstydniś.
Za to luszczy sie dziecko niesamowicie. I dalej ryk gdy ma tylko gola dupcie. Pampers na dupci i po krzyku. Wstydniś.
magmich
Dziewczyny nie wiem co jest grane ale moja mała jakoś dziwnie charczy. Mam wrażenie jakby jej spływała po gardle taka gęsta ślina i wtedy kaszle. Ogólnie z noska nic nie leci temperatury raczej też nie ma bo główka chłodna, apetyt dopisuje więc nie wiem o co chodzi.
Poza tym jak zasypia to też wydaje dziwne dźwięki sapie, charczy stęka na początku oddycha przez usta ale jak zaśnie to normalnie oddycha.
Poza tym jak zasypia to też wydaje dziwne dźwięki sapie, charczy stęka na początku oddycha przez usta ale jak zaśnie to normalnie oddycha.
Carolajna32
Polecam parafine ciekłą. Do kąpieli i smarowania, 2 dni i po łuszczeniu.Witam, ja juz bez szwow po cc. Tak sie balam a zero bólu. I w koncu po tygodniu wyszlam z domu. Mały spal i pilnowal go tatus. W nocy tez nawet pospal.
Ciut inne chyba opakowanie. Będę w domu to zrobię zdjęcie.Carolajna tak wygladaja te kropelki co zamawialas? Ja kupilam i sabsimplex i espumisan ale espumisan chyba polezy bo jestem zadowolona z sab simplex to bez sensu kombinowac.
To normalne, Daniel też charczy i pytałam lekarza.Dziewczyny nie wiem co jest grane ale moja mała jakoś dziwnie charczy. Mam wrażenie jakby jej spływała po gardle taka gęsta ślina i wtedy kaszle. Ogólnie z noska nic nie leci temperatury raczej też nie ma bo główka chłodna, apetyt dopisuje więc nie wiem o co chodzi.
reklama
Ola - może dziewczyny mogą coś polecić, ale tak czy inaczej wypadanie włosów po porodzie niestety jest naturalne - wynika że zmian hormonalnych, a dopiero w drugiej kolejności z niedoborów (a suplementy działają tylko na to drugie). Niemniej jakbyś znalazła skuteczną metodę to daj znać
A jak się goi ranka? Wyglądała faktycznie paskudnie.
Beemik - moja pije zwykle 5-10 minut. Potem wypluwa cyca i koniec. Nie działają na nią racjonalne argumenty. Często od razu zasypia. Jak marudzi to po kilku minutach robię kolejne podejście i kolejne i kolejne.. . Szczególnie ok 4 - 5 w nocy się tak bawimy :-|
Z drugiej strony na pewno nie jest jej źle - na udach fałdki coraz większe i drugi podbródek rośnie ;-)
Bozienka - współczuję Ci tego szpitala, mam nadzieję, że zaraz wyjdziecie.
Magdalena - może ze mnie słaby detektyw, ale jakoś nigdy nie byłam w stanie powiązać tego co jem z tym jak zachowują się dzieci. A do stwierdzeń, że dziecko płakała, bo zjadłaś gruszkę, otręby, chleb pelnoziarnisty lub kawałek żółtego sera podchodzę z dużym dystansem. Dla mnie "dieta matki karmiącej" ogranicza się tylko do unikania żywności mocno przetworzonej. Siłą rzeczy odpada większość sklepowych słodyczy, fastfoody i słodzone napoje. Mleka używam bardzo mało, ale reszty nabiału jem sporo. Oczywiście jest ryzyko skazy białkowej, ale wyłączanie wszystkiego na wszelki wypadek nie jest na moje nerwy.
Magmich - moja też charczy - ma lekki katarek i mimo, że w nosku nic nie widać, to przy czyszczeniu zawsze coś wypłynie. No i ulewa (czasem przez nosek) i mam wrażenie, że to charczenie czasem jest dlatego, że coś pozostało.
A jak się goi ranka? Wyglądała faktycznie paskudnie.
Beemik - moja pije zwykle 5-10 minut. Potem wypluwa cyca i koniec. Nie działają na nią racjonalne argumenty. Często od razu zasypia. Jak marudzi to po kilku minutach robię kolejne podejście i kolejne i kolejne.. . Szczególnie ok 4 - 5 w nocy się tak bawimy :-|
Z drugiej strony na pewno nie jest jej źle - na udach fałdki coraz większe i drugi podbródek rośnie ;-)
Bozienka - współczuję Ci tego szpitala, mam nadzieję, że zaraz wyjdziecie.
Magdalena - może ze mnie słaby detektyw, ale jakoś nigdy nie byłam w stanie powiązać tego co jem z tym jak zachowują się dzieci. A do stwierdzeń, że dziecko płakała, bo zjadłaś gruszkę, otręby, chleb pelnoziarnisty lub kawałek żółtego sera podchodzę z dużym dystansem. Dla mnie "dieta matki karmiącej" ogranicza się tylko do unikania żywności mocno przetworzonej. Siłą rzeczy odpada większość sklepowych słodyczy, fastfoody i słodzone napoje. Mleka używam bardzo mało, ale reszty nabiału jem sporo. Oczywiście jest ryzyko skazy białkowej, ale wyłączanie wszystkiego na wszelki wypadek nie jest na moje nerwy.
Magmich - moja też charczy - ma lekki katarek i mimo, że w nosku nic nie widać, to przy czyszczeniu zawsze coś wypłynie. No i ulewa (czasem przez nosek) i mam wrażenie, że to charczenie czasem jest dlatego, że coś pozostało.