reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Magdalena podzielam zdanie Carolajny u mnie bylo dokladnie to samo i okazalo sie ze macica nie kurczy sie jak trzeba.Poinformuj o tym lekarza badz polozna

reklama
Olaolala współczuję małemu tego bólu, a producenta ubranka jakbym dorwała w swoje ręce to udusiłabym . Kto dopuszcza takie rzeczy do użytku :baffled:

PaniAg mojemu Tymkowi pępek z kramlą odpadał jedyne 3, 5 tyg no masakra :-( :(

Beemik kropelki podaje co 6 godz a mały wcześniej spał lepiej niż teraz . Od kilku dni pobudki w nocy są co 3 godz a krople w nocy podaje co drugie karmienie więc wypada około 7 godz. Przy karmieniu około 1 lub 1, 5 godz nie śpi. U nas teraz stosuje zasade karmienie, odbicie, zmiana pieluszki, znowu karmienie, odbicie i usypianie. :biggrin2:

Bożenka Twój Alexs to porostu słodziak do zjedzenia :tak:

Caro lepszy okres niż dolegliwości Danielka ;-) ;)

Magdalena ja jem nabiał, oczywiście w normalnych ilościach , w takich jak przed i w czasie ciąży. Mój Tymek ma kolki, ale jak dla mnie to mało prawdopodobne aby moja dieta była tego powodem.

No i pochwalę się że zostałam ciocią Nikodem urodzony wczoraj z wagą 3960 g i 54 cm. Jest cudny i ma burze włosów. :biggrin2:

W takim razie jutro skonsultuje się z lekarzem. Przychodzi tez do mnie polozna to moze sprawdzi przez brzuch na jakiej wysokości jest macica. Całkiem możliwe ze źle się kurczy bo został mi dość spory brzuch.

Chetnie bym dorwala producenta tego ubranka, nawet zaczelam sie zastanawiac nad wyciagnieciem odszkodowania od nich za rane na nozce, a poza tym za moje nerwy... ciekawe czy by sie udalo.

Wlasnie sie zastanawialam kiedy dostaje sie pierwszego okresu, bo ja nadal krwawie, bardzo malo ale krwawie, a w srode mija miesiac po cc.

Bozienka jak to polozna urwala pepek? Mi mowila, ze jak nie odpadnie do 8 tygodnia to potem jest uduwany chirurgicznie.

Anit - ciociu, gratuluje :)

Carolajna ciesze sie, ze u Was lepiej, widac trzeba czasu na widoczne efekty.

Ja nie moge patrzec jak moj syn sie meczy podczas jedzenia, caly czas go boli brzuszek i mnie gryzie i ciagnie za brodawki ze zdenerwowania, nie wiem juz jak mu pomoc, ale moje piersi nie wiele jeszcze zniosa :(

Carolajna super ze u Was lepiej :tak:

Ola dopiero teraz nadrobilam.Biedne malenstwo...szok ze takie ubranie zostalo dopuszczone do sprzedarzy

Anit gratki zostania ciocia :tak:

Bozienka ale sie slodko smieje :tak:Vivi tez taka smieszka jesz :)

Magdalena u mnie wlasnie polozna zauwazyla problem i wyslala do ginekologa.

U nas tez brzus boli wieczorami wiec podaje od kilku dni sab simplex jest ciut lepiej ale szalu jeszcze nie ma.Dzis spalam tylko 4 godziny.Polozna twierdzila ze mala miala skok wzrostowy czy jakos tak i dlatego.Dzis w koncu troche spokojniejsza jest.Ogolnie w dzien nie duzo spi bo interesuje ja wszystko dookola

Moj Robaczek

Załączniki

• 1457262416521.jpg
    1457262416521.jpg
    104,3 KB · Wyświetleń: 108
Aschlee dzieki. Njgorsze, ze to ja czuje sie winna, ze nie dopilnowalam, nie pomyslalam... :(

Ola chyba nikt by nie pomyslal ze ubranko moze zrobic taka rane Maluszkowi.Nie czuj sie winna bo jestes super mama i gdybys wiedziala ze stanie sie cos takiego na pewno nie ubralabys tego ubranka.Nie bylas w stanie tego przewudziec.Winni powinni czuc sie producenci takich ubranek

Lepiej juz wyglada ta rana?

Ola nawet tak nie myśl! rana na pewno szybo się zagoi.

Kurcze musze zmniejszyc kropelki na kolke bo mamy rozwolnienie! i ak z jednej skrajności w drugą ech.

Asch slodka ta Vivi czytalam ze do walentynek Cie przetrzymała:) ile Ty dajesz sab małej?

Demollka tak mala chciala mamie prezent na walentynki zrobic i dopiero 14.02 opuscila brzuch :)

Ja podaje 3 razy dziennie po 7 kropelek ( tak doradzila polozna )

reklama
Do góry