reklama
Magmich moj Antos tez charczy, czasem mam wrazenie jakby resztki pokarmu mu jakos tam zalegaly.
Zuzanka wydaje mi sie, ze ranka sie goi, sucha jest, gazik czysty... w piątek mamy kontrolę.
Achhh myslalam, ze ktoras z Was poleci mi cudowny lek na zahamowanie wypadania wlosow i tym samym zapychania prysznica
A w jaki sposob czyscicie noski maluszkow? Ja kupilam gruszke, ale polozna powiedziala, ze moze uszkodzic sluzowke i polecila fride...
Iiii jeszcze jedno kiedy mozna zabrac na basen takiego malucha? Bo szczerze mowiac czekam az ten pepek mu odpadnie i wyruszylabym z nim na basenik
Zuzanka wydaje mi sie, ze ranka sie goi, sucha jest, gazik czysty... w piątek mamy kontrolę.
Achhh myslalam, ze ktoras z Was poleci mi cudowny lek na zahamowanie wypadania wlosow i tym samym zapychania prysznica
A w jaki sposob czyscicie noski maluszkow? Ja kupilam gruszke, ale polozna powiedziala, ze moze uszkodzic sluzowke i polecila fride...
Iiii jeszcze jedno kiedy mozna zabrac na basen takiego malucha? Bo szczerze mowiac czekam az ten pepek mu odpadnie i wyruszylabym z nim na basenik
Carolajna32
Fanka BB :)
Olaolala ja używam wody morskiej do nosa.
Magdalena777
Super Kamisia ogromne gratulacje
Carolajna32
betula
dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki podnoszą już mocno główkę? Haniak mój skończy jutro 4 tygodnie i strasznie słabo jej idzie podnoszenie i przekręcanie główki jak leży na brzuszku. Pediatra coś napomknął o słabym napięciu mięśniowym. próbuję z nią "ćwiczyć" podnoszenie główki, ale ryk jest przestraszny jak ją przewracam na brzuch... jak to u Was wygląda?
Mamy też zlecone badanie moczu.. rozbawił mnie lekarz zaleceniem "proszę mocz łapać do pojemniczka, najlepiej ze środkowego strumienia" nie mam pojęcia jak tą akcję z sukcesem przeprowadzić u 4 tygodniowego dziecka
Carolajna, skąd taki piękny niebieski kocyk wytrzasnęłaś?
Mamy też zlecone badanie moczu.. rozbawił mnie lekarz zaleceniem "proszę mocz łapać do pojemniczka, najlepiej ze środkowego strumienia" nie mam pojęcia jak tą akcję z sukcesem przeprowadzić u 4 tygodniowego dziecka
Carolajna, skąd taki piękny niebieski kocyk wytrzasnęłaś?
reklama
betula
Aschlee, przy noszeniu czy odbijaniu też większego problemu nie ma, muszę jej tą głowę pilnować bo nią rzuca na prawo i lewo... za to leżąc na brzuchu przewracanie głowy sprawia jej trudność i to mnie zastanawia.
olaolala, ja polecam Katarek,a po odciągnięciu wodę morską (Disnemar Baby ma fajny delikatny "psikacz") na nawilżenie śluzówki nosa.
olaolala, ja polecam Katarek,a po odciągnięciu wodę morską (Disnemar Baby ma fajny delikatny "psikacz") na nawilżenie śluzówki nosa.