reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Aschlee wciąż mam jedną ale końcówkę i zaraz zamawiam kolejną żeby na wtorek/środę mi doszła.
magmich
Ola nie do pomyślenia żeby ubranie tak kaleczyło.
Caro super że u was widać poprawę.
Nas dzisiaj Eryka zaskoczyła zasnęła o 0.30 a wstała 06.45 więc udało nam się ukraść troszkę snu. Ogólnie to wczoraj skończyła miesiąc taki troszkę oszukany bo luty krótki.
Caro super że u was widać poprawę.
Nas dzisiaj Eryka zaskoczyła zasnęła o 0.30 a wstała 06.45 więc udało nam się ukraść troszkę snu. Ogólnie to wczoraj skończyła miesiąc taki troszkę oszukany bo luty krótki.
Carolajna32
Ja dzisiaj znalazłam sposób na syna, normalnie to szumiś nam pomaga ale przypadkiem włączyłam piosenkę, której słuchałam w ciąży, wtedy miałam wrażenie, że małemu się nie podoba...dzisiaj szał, co włączyłam to mały grzeczniutki więc pół dnia muzykowaliśmy
Caro to u mnie przy pierwszej corce w ciazy jezdzilam na koncerty,sluchalam glosno muzyki i po porodzie to byl jedyny sposob na uspienie jej przy bolu brzucha.Dobrze ze wtedy mieszkalismy w domu bo sasiedzi chyba by nas zamordowali chociaz dla nas tez bylo uciazliwe puszczac muzyke glosno o 1 w nocy
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy achhh, jak sobie o tym pomysle o nadal mi sie goraco robi.
Aschlee rana ładnie się goi, dziś już sucha, nic z niej nie wypływa. Psiukamy tylko octeniseptem, nie damy się wciągnąć w żadne antybiotyki tak od razu.
Carolajna to u nas suszara narazie działa no i w telefonie sciagnela aplikacje, ktora wydaje dzwiek niby taki, jak dziecko slyszy w brzuchu matki, (bicie serca słychać itp.)
A o jakich kropelkach mówicie?
Aschlee rana ładnie się goi, dziś już sucha, nic z niej nie wypływa. Psiukamy tylko octeniseptem, nie damy się wciągnąć w żadne antybiotyki tak od razu.
Carolajna to u nas suszara narazie działa no i w telefonie sciagnela aplikacje, ktora wydaje dzwiek niby taki, jak dziecko slyszy w brzuchu matki, (bicie serca słychać itp.)
A o jakich kropelkach mówicie?
Carolajna32
Olaolala to od tego mam Whisbear )
Telefon zbyt często używam; )
Krople SabSimplex
Telefon zbyt często używam; )
Krople SabSimplex
Carolajna32
Skuteczne, jak najbardziej. Tylko ciężko kupić oryginalne
Ja z polecenia jednej z dziewczyn z forum zamawiam austriackie.
No i tak jak mówi mój pediatra. Podaje się regularnie i przed posiłkiem a nie jednorazowo i oczekuje cudu.
Ja z polecenia jednej z dziewczyn z forum zamawiam austriackie.
No i tak jak mówi mój pediatra. Podaje się regularnie i przed posiłkiem a nie jednorazowo i oczekuje cudu.
reklama